Da li BL-6C baterija za NGAGE QD moze da se koristi i u 6600 ???
Jesu li dimenzije baterija BL-5C i BL-6C iste, kontakti na istim mestima???
Jel' neko probao???
BL-6C baterija?
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
`Dr. Nick Riviera` napisao:Da, kontakti su isti, mada ja to ne bih preporuchio iz bezbednosnih razloga, pogotovu ako je prvo korishcena u N-Gage-u neko vreme...![]()
Bezbednosnih razloga???kao npr????
Mene zanima da li je neko uopste probao da koristi BL-6C bateriju u N6600 i ako je jeste koliko se povecala autonomija telefona???
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
Kad se jedna baterija duze vreme koristi sa jednim telefonom, pa se onda prebaci u drugi chuo sam da se ljudima deshavalo da iscuri baterija ili chak mozda da explodira... Mada mislim da se to jedino moze dogoditi kod kineskih odnosno nekvalitetnih tj. neoriginalnih baterija...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Читао сам на неком форуму баш о разликама у капацитету између БЛ4, БЛ5 и БЛ6 батерија... Ако ставите
BL-5C уместо BL-4C -> 12% више времена
BL-6C уместо BL-4C -> 41% више времена
BL-6C уместо BL-5C -> 26% више времена
А што мислите да ће се истопити, спржити, експлодирати...? Не видим разлог томе. Све Нокијине батерије су на 3.7V. Какве везе има ког су капацитета?
BL-5C уместо BL-4C -> 12% више времена
BL-6C уместо BL-4C -> 41% више времена
BL-6C уместо BL-5C -> 26% више времена
А што мислите да ће се истопити, спржити, експлодирати...? Не видим разлог томе. Све Нокијине батерије су на 3.7V. Какве везе има ког су капацитета?
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
O baterijama...
Sve nove, Nokijine, baterije imaju hologram - prepoznatljivog logoa Ruka u Ruci i posebno "scratch" polje, ispod kojeg se nalazi kod, kojim se na Nokijinom sajtu proverava da li je baterija originalna, pa ako jeste, valjda nece biti problema.
Pozdrav svima!
Marko MI2
Pozdrav svima!
Marko MI2
Stop the madness!