Pimp my phone!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jel to ona gumirana? Ako jeste imas je po celom NS-u za 400-600 din..Jedino sto i tastere moras menjati ako hoces da ti izgleda identicno a ne znam kako se oni krecu. Mada kontam, posto je sve to kinez da mozes i na pijaci naci al za manje para :wink:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Djera, imas original za n80 u West-u al mislim da kosta pedesetak evra,jer je original a kopija ne postoji....pozzzzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Nidzo naso sam je u podzemnom 400 kinte ali mi se nesto ne kupuje jer nije najboljeg kvaliteta mada ako nadjem negde na neku bolju odmah ti javljam.(inace radnja se nalazi u novom podzemnom mislim da se zove nitel kod oni stepenica ne za izlaz nego negde na sredini :) jbg ne znam bas da objasnim :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

e da ne otvaram novu temu, da li se maska na n73 menja, mislim sve vidljivo?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

gallee, mislim da je neko dao link za to sa slikama na "maticnoj" temi (koliko se secam nije tesko ali nije ni bas lako) :wink:

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

gallee,prednja maska se relativno lako skida,ali je demontaza zadnjeg dela je malo slozenija zbog gomile sitnih delova,koje ces morati da skines,ali nije neizvodljivo :)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

hvala..!! a gde ima da se kupi neka fina maska za n73, npr crna?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

dimi, hvala brate, bio sam i ja danas i pogledao, sta znam...
nikakav poseban kvalitet, ali ako ne nadjem nigde drugde uzecu ovu.
javljam i ja ako negde nadjem. :)

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ma ja sam vec trazio cak i kod kineza moram da kazem da su sve sugave ali ako i ja nista ne nadjem i ja cu da uzmem ovu mada se dvoumim strame za ne zeznem telefon nesto :? :dry: Samo ti javi ako nadjes ako te preduhitrim ja cu da ti pises samo stavi nadgledanje na ovu stranu da budemo u toku :) pozz svim fanovima
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

nikolaq45
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 03. Dec 2006. 22:56

Post od nikolaq45 »

dimi, da li si naisao na neku KVALITETNU masku, nezavisno od boje.
barem pribliznog kvaliteta originalu?

Zna li neko od vas gde se moze naci original maska, poslao sam mail Mobisu, kazu da se vise ne prodaje?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Poshto je ova tema "Pimp my phone" zeleo bih malo da je osvezim..! :D

Sutra najverovatnije idem do grada da uzmem neku (chitaj: bilo kakvu...) maskicu, bele/sive boje...
Pa cu svratiti do farbare da kupim lak za kola (malo pre mi drug reche da se ne skida uopshte...) narandzaste boje i uz malo mashte da ukrasim tu maskicu... :roll:
Ako mi uspe + neshto shto sam namerio pored toga, okachicu slike... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

@Ninolina

1. Da li si sama menjala masku na n70 ili u nekom servisu?
2. Vidim da ti na "Media Button-u" ima onaj TIM simbol pa me interesuje da li ti je telefon sa TIM mreze i ako jeste kako si skinula "UMTS i TIM" slova sa prednjeg dela maske tacno ispod ekrana i TIM logo sa zadnjeg dela maske ???

E da ... ako hocete da farbate telefon sprejem(auto lakom) prvo kupite plastic primer tacnije "Body Plasto Fix" 400ml takodje u spreju.sluzi kao predboja za farbanje plastike.
treba da se nanese 2 sloja prajmera, prvi sloj prasina, drugi sloj treba da bude temeljan. potom 2-3 sloja farbe i ako hocete veci sjaj predjete bezbojnim lakom.
ali neki bezbojni lakovi imaju neku boju , nisu skroz neutralni .... zavisi ...
toliko od mene... poz 8)

predlog moderatoru : Da mi se posle ovog posta rank sa "novajlija" promeni na "Poznavalac plastike" ili sl. :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

pas,

1. sama sam menjala masku...uz pomoć jednog, mog, dragog prijatelja... :)
2. jeste mi telefon sa TIM mreže...sa prednjeg dela sam "UMTS i TIM" skinula acetonom i štapićima za uši...Ali sam do sada već nekoliko puta menjala masku tako da to više uopšte ne predstavlja neki problem...Najteže je skinuti znak TIMa sa poklopca baterije...tu sam napravila poprilično veliku rupu...ali me je, tada, i ta rupa manje nervirala od same TIM nalepnice.... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Posto neznam gde da postavim ovo,ja mislim da se i ovo racuna u neko "budzenje" fona.
Inace,strasno me je nervirala ona Tim-ova nalepnica pozadi na poklopcu plastike(na n70),pa sam hteo da je odstranim.Posto mi je sve islo osim skidanja te nalepnice :x ,pa sam i na tom mestu izgrebao masku,odlucio sam da prefarbam mat crnim sprejem za plastiku,taj mali kvadratic na maski.Slike su malo mutnije,jer sam slikao bez poklopca maske,pa mi je stalno iskljucivao kameru(kad je upalim),pa sam na brzinu slikao.
Prvo sam papirnom lepljivom trakom zastitio deo maske koji necu da farbam:
Slika
Zatim sam zastitio novinom ostatak,da nebi ofarbao neki deo kuce ili kupatila koji necu,pa sam naprskao sprej:
Slika
Zatim sam skinuo novine,i ostavio 20-ak minuta da se prajmer osusi:
Slika
I na kraju skinuo papirnu traku:
Slika
p.s.Razmisljam dali da ofarbam celu zadnju masku(vratasca) zato sto ovaj sprej se neskida sa plastike,pa onda bude kao fabricki.
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Shto si ofarbao taj kvadratic u crno?!Bolje bi bilo da si ofarbao u sivu...Ili celu zadnju masku onda u crno...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lepo je to, ali jel znaš šta znači prajmer? Podloga. Prema tome koliko god da je dobra nema čvrstinu koja će biti dovoljna da se kasnije ne izgrebe. Znači ofarbaj je lepo celu, a zatim nađi ozbiljan završni sloj. I biće ko bombonica. Verujemo mi u tebe!

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Pa ovo ti je poseban sprej,i prajmer i farba u jednom.Ima da se kupi posebno prajmer(providan) i posebno sprej(farba),ali ja sam nasao ovaj 2 u 1 ,tako da neverujem da ce se guliti.Mozda i ofarbam celu zadnju maskicu,ako budem,odma kacim slike. ;)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Naleteo sam danas na drugara i bash sam se prijatno iznenadio kad sam video da je izgravirao svoju Nokiju 6300, znachi bash je dobro ispalo, kaze mi da je postupak graviranja trajao bukvalno 5 minuta i moze da se zavrshi kod bilo kod gravera....

Chisto da dam ideju ljudima koji imaju 6300 ili neki telefon koji ima tako metalno kucishte da urade neshto slichno...

Evo jedne slichice, nije najbolje ispala ali shta da se radi....

( I molim vas, nemojte da komentarishte shta je izgravirano jel nema veze sa temom, telefonima itd.)

Slika

Plastic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Jan 2008. 20:25

Post od Plastic »

Slika

Evo jednog brashovanog SE......

detelinara
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 05. Okt 2007. 06:53

Post od detelinara »

ekstra je ova slika sto je ugravirano,moram tako nesto da uradim,jel to moze kod svakog gravera da se uradi? ja sam iz ns-a

Odgovori