Koji telefon ste oduvek želeli da imate?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
svidja mi se nokija n80 koju bih voleo da imam.ali sa obzirom na cenu koja je nenormalna za dati model mislim da ću ga imati tek za neku godinu.
od SE sada mi je zanimljiv k850 ili pak p1.
od SE sada mi je zanimljiv k850 ili pak p1.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
miodrage,hvala ti mnogo ali nece trebati:nabavio sam ga!
Tip koji je imao E61 je odmah prihvatio kad sam mu,onako bezveze,ponudio polovan Samsung E250?!Tel je potpuno ispravan i dobro ocuvan i nisam mogao da vjerujem,a ja bio spreman da mu dam bar jos 40ak evra.. Eto,meni se san ispunio! 

Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Lampash, evo da budem prvi kojic e da ti cestita na odlicno obavljenom poslu. Sad tastaturu i mish u ruke, pa pravac potraga za software-om. Ako imas mogucnost da koristis WiFi (citaj: namestis sam u kuci) toplo ti preporucujem programe kao sto su Palringo i Truephone. A bicemo u kontaktu, i za sve nedoumice i probleme, javi se.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
miodrage, jos jednom hvala! Brate,tel je strava!Jos bolje,ovaj lik nije apsolutno nista instalirao na njega pa je telefon bukvalno "junfer"!
Na racunaru vec imam gomilu Symbian aplikacija i programa pa cu da se natovarim,a Palringo i Truephone cu sigurno da ubacim.Znam,bice problema na pocetku,pogotovu oko Wi-Fi ali polako,to su slatke muke..
Dosadjivacu ti,jbga.. 

Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Opusti se, trenutni telefon ti je po mnogo cemu iznad Appleovog. ej, telefon u 2007. (sada vec 2008.) koji nema MMS, ne mozes da stavis da ti svira melodija koju ti zelis (izbor nekih njegovih sugavih), nema 3G (kod nas jos uvek bespotreban), ne mozes bluetoothom da se povezes sa drugim fonom da razmenjujete fileove... Ma idi molim te... Sta iPhone ima? IZGLED (ako to nekome treba, eto mu ga)
Ovde dosta ljudi prica kako zele da imaju neke nabudzene telefone, tipa N95 8gb, k850, iPhone, itd, ali pise u naslovu teme "Koji ste telefon oduvek ZELELI da imate", pa mislim da poenta nije da pisemo o nekim telefonima koje zelimo da imamo jer imaju puno opcija, ili su jako lepi, vec da pisemo o telefonima koji su prevazidjeni i matori, i pre vise godina smo zarko zeleli da ih imamo, ali ih sticajem okolnosti nikada nismo imali
Ja sam zeleo nokiju 3310, u njegovo vreme je bio extra, a ja sam tada imao para za neki siemens a serije, a kada sam skupio para, kupio sam Sonyericsson T610

Ja sam zeleo nokiju 3310, u njegovo vreme je bio extra, a ja sam tada imao para za neki siemens a serije, a kada sam skupio para, kupio sam Sonyericsson T610

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Ako pricamo o starim telefonima koje smo zeljeli da imamo onda mi samo jedan telefon pada na pamet, ericsson t28, znate ga svi naravno, ono cudo na preklop sa malom antenom, ne znam zasto ali u tom periodu kad je on bio aktuelan ja sam bio prosto odusevljen njime.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
miodrage
Miodrage,moram samo da ispravim tvoj post:),ali bez ljutne jer ocito ne pratis iphone aplikacije.
Kao prvo moze da se stavi melodija zvona da ti zvoni kako hoces,ja trenutno ih imam negde 60(sezdesetak) ,verovao ili ne i stvarno mislim da moze da se stavi koliko hoces.Tezi nacin je da to uradis preko kompa,kad ga povezez treba ti program ibrick,a laksi nacin je da instaliras aplikaciju Send song,ubacis pesme u ipod deo i on ti svaki audio zapis otvori u toj aplikaciji i samo kliknes na pesmu u stvari pipnes pesmu
i ona je u tonovima za zvono!!
Imam i instaliran mms aplikaciju,ali jos nisam isao da podesim parametre,tako da moze da salje i mms,ali mi to i nije potrebno.
A svakim danom izlazi sve veci broj aplikacija,slazem se za neke nedostatke,mozda ih i ima,ali solidno poznajem mobilne telefone i mogu reci da je ovo vrh vrhova telefona za multi mediu,a po kvalitetu izrade nema mu premca
Izvinjavam se na off-u
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka i off topic! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Miodrage,moram samo da ispravim tvoj post:),ali bez ljutne jer ocito ne pratis iphone aplikacije.
Kao prvo moze da se stavi melodija zvona da ti zvoni kako hoces,ja trenutno ih imam negde 60(sezdesetak) ,verovao ili ne i stvarno mislim da moze da se stavi koliko hoces.Tezi nacin je da to uradis preko kompa,kad ga povezez treba ti program ibrick,a laksi nacin je da instaliras aplikaciju Send song,ubacis pesme u ipod deo i on ti svaki audio zapis otvori u toj aplikaciji i samo kliknes na pesmu u stvari pipnes pesmu

Imam i instaliran mms aplikaciju,ali jos nisam isao da podesim parametre,tako da moze da salje i mms,ali mi to i nije potrebno.
A svakim danom izlazi sve veci broj aplikacija,slazem se za neke nedostatke,mozda ih i ima,ali solidno poznajem mobilne telefone i mogu reci da je ovo vrh vrhova telefona za multi mediu,a po kvalitetu izrade nema mu premca

Izvinjavam se na off-u

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka i off topic! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Andrijano, ok, no hard feelings, stvarno ne pratim nesto iPhone toliko, trenutno sam daleko vishe orijentisan na Symbian (E61), ali zaista mislim da iPhone ima ozbiljne nedostatke. Slazem se da je uveo revoluciju u mobilnu telefoniju sa nekim stvarima, ali za neke oprosta nema.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Voleo bih da imam iPhone, ali kao sekundarni
Samo sto ne verujem da cu ikada pozeleti da dam 500 evra za sekundarni telefon.
Inace telefon koga ne bih menjao 10 godina, bi bio neki hibrid N95 8GB + iPhone. Jeste mocno.
Vrlo moguce da se to desi uskoro, za neki kvartal (do 2010 max), nemojte da ste pesimisti 

Inace telefon koga ne bih menjao 10 godina, bi bio neki hibrid N95 8GB + iPhone. Jeste mocno.

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt: