Koliko imate sms-ova u telefonu i zasto?
Za vreme letnjeg raspusta sam prikupio nekih 1500-2000 a u poslednjih par nedelja, svake nedelje brishem iz inboxa po 200-300. Inache 75% su kao shto Super Sayian kaze, od devojke. Od bre neki dan nemam ni jednu jer je moja nokia qd skakutala niz stepenice shkole i josh par ljudi u stampedu preshlo je preko nje tako da je vishe nema.
bacio sam je na opravku pa cemo videti...

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Trenutno imam u telefonu oko 700+ poruka (sve sniamm na mem karticu)....Jedini razlog zbog kog nisam obrisao poruke je taj da sam isuvise lenj da udjem u messages i obrisem.....Cekam da pocne mobb da mi bague pa lepo formatiram i karticu i mobb
.....
P.S. dok nisam video ovu temu nisam ni znao koliko poruka imam jer skoro nikad neulazim u messages...... kad mi stigne poruka procitam i to je to

P.S. dok nisam video ovu temu nisam ni znao koliko poruka imam jer skoro nikad neulazim u messages...... kad mi stigne poruka procitam i to je to
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
hahaha daj molim te 6500 poruka??? haha
ja svaki dan primim 7-8 najmanje nisam brisao od poslednjeg flesovanja (sigorno je proslo 4-5 meseci) i nemam ni prblizno toliko.....Ljudi pisite realno
P.S> mogu da poverujem samo ako das link sa slikama gde jasno mozemo da vidimo dokaz ali predpostavljam da to nemas

P.S> mogu da poverujem samo ako das link sa slikama gde jasno mozemo da vidimo dokaz ali predpostavljam da to nemas
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
dimi89, hmmmmm... Znash li ti koje sam ja godishte?
"94! Tako, da, to je za nas sasvim normalno da shaljesh i primash jedno 50-tak poruka dnevno. Shta je tu chudno? To je naravno prosechno u danu. Sad, nekad vishe, nekad manje!!
Proshlo je, by the way, 1.5 meeseci.
ah, da! Kad budem nakupio ponovo, pokazacu. tj. Slikacu. Samo neznam da li cu uspeti da ne poludim toliko bagovanje telefona. Ti nisi svestan koliko je na mom proshlom (t610) su bili izlizani dugmici. i njega cu da slikam. NEVERNICI!!!

ah, da! Kad budem nakupio ponovo, pokazacu. tj. Slikacu. Samo neznam da li cu uspeti da ne poludim toliko bagovanje telefona. Ti nisi svestan koliko je na mom proshlom (t610) su bili izlizani dugmici. i njega cu da slikam. NEVERNICI!!!
Poslednja izmena od Raloni u Pet, 15. Feb 2008. 16:23, izmenjeno 1 put ukupno.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Nije mi jasno kako ljudi kazu da ih mrzi da obrishu poruke... ok mozda je do mene jer sam ja navikao od samog pocetka, proteklih 8 godina koliko imam mobilni telefon, da neposredno po citanju poruke idem options delete, bez puno razmisljanja. Tek ponekad se uz mnogo muke iskontrolishem i ostavim neku poruku, da bi ona kasnije glat stradala pri nekoj cistki u fonu. Jedino kada dobijem nesto stvarno interesantno, onda to usnimim u neki My folders ili slicno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- dimi89
- Mobil manijak
proslo je odavno od zadnjeg komentara ali ajde da dodam jos 1
u sustini ja nebrisem poruke zato sot mi obicno drustvo salje kad izlazimo i gde i onda ne risem te poruke u slucaju da zaboravim na dogovoreno mesto
( verujte desavalo se nekoliko puta,a malo je bedara da ih ponoovo pozovem jer pre toga su mi barem 1 min ojasnjavali gde je i u koliko i gde se nalazimo i kod kog su karte) pa onda mi je preslo u naviku da ne brisem i ostale i tako se nakupe......jednoatVNO I Malo glupo objasnjenje 

0. Samo ljubomorne, sujetne, podrazumeva se shutnute, glupacetine cuvaju poruke u mobilnom telefonu kako bi mogle da se hvale svojim jos glupljim komsinicama kako su one u stvari te ribe u koje svi gledaju i za kojima svi balave, jer vole taj "flash" momenat toliko da ne mogu da poveruju da je to u stvari cista glupost.---Kao, ovde se naljutio na mene i otisao i slupao auto...--- (Stvarno
) Sto se tice najbrzeg zaboravljanja dogadjaja, u tome sam nesumnjivo prvi, ali zato imam "notes" u kalendaru i tu onda s vremena na vreme upisem nesto vazno. A sto se tice cuvanja poruka kako bih ih pogledao za 30 godina i zasmejao se, ja imam fotoaparat pa fotografisem skoro svaki trenutak koji mi se ucini interesantnim, jer mi manje vremena treba da se podsetim kada vidim fotografiju nego tekst, cesto me mrzi da citam vise od dve recenice, mogu misliti koliko cu biti voljan onda za 30 godina...

Na svakoj zemlji raste korov, samo sto se u Srbiji zaliva.
E sto se tice cuvanja poruka i tih sablona, za razlicite prilike, ja se sjecam tacno jedne od svojih djevojaka, sa kojom mi je bilo interesantno samo dok ona nije potrosila sve te sablone, tipa maco, kuco, misu moj, e tek tad, posto je ta veza bila na daljinu, sam shvatio s kim imam posla-mislim na intelekt.
A da tuga bude veca, svaka od njih,(mislim na poruke) je bila jedna misaona cijelina, tako da se jedna na drugu vrlo dobro uklapala, tj. tacno je pratila jedan emotivan rast.
E problem je nastao, kada je ona ostala bez tih poruka, kada smo jedno drugom morali kucati prave poruke, tad je polako izlazilo na vidjelo da nemamo jedno drugom sta da kazemo
Ali i dalje mi je draga
Znaci naravucenije za djevojcice, je ne robujte sablonima, vec od pocetka do kraja pruzajte ono sto jeste i ono sto mozete, da ne bi bilo razocarenja, kao iz prethodne price

A da tuga bude veca, svaka od njih,(mislim na poruke) je bila jedna misaona cijelina, tako da se jedna na drugu vrlo dobro uklapala, tj. tacno je pratila jedan emotivan rast.
E problem je nastao, kada je ona ostala bez tih poruka, kada smo jedno drugom morali kucati prave poruke, tad je polako izlazilo na vidjelo da nemamo jedno drugom sta da kazemo

Ali i dalje mi je draga

Znaci naravucenije za djevojcice, je ne robujte sablonima, vec od pocetka do kraja pruzajte ono sto jeste i ono sto mozete, da ne bi bilo razocarenja, kao iz prethodne price

Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Wow - kakva sentimentalnost. Kakva tek secanja izazivaju 5 godina stare porukeNjami napisao:Ја сам за око годину дана ... потсетим на време које је прошло.

Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB