Blutut da li smeta ako je upaljen?
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Gledam uvek se govori da ukljucen BT trosi bateriju.. ali kod mene n80 dok nije bila na sleep modu trajal je tacno jeda ndan.. ono 24h.. i jednom stavim crnu podlogu, neku sliku a ikona za ukljucen BT je isto crna bila i nisam priometio da mi je bt ostao upaljen..
e sad ni sekunde nisam primetio da mi BT vise trosi bateriju nego kada je ukljucen.. tako mi je stajalo naj manje 7 dana dok nisam promenio pozadinu i primetio da je BT ukljucen
posle kakda sam stavio sleep mode baterija mi traje tacno 2 dana.. mozda dva i pol kako kad.. opet sam ukljucio BT i gledao ima li razlike i nisam primetio ni malo da mi vuce bateriju
ne kazem da je to kod svih telefona ali kod mene se nista ne primeti i sad u opste ne gledam jel mi BT upaljen ili ne..
e sad ni sekunde nisam primetio da mi BT vise trosi bateriju nego kada je ukljucen.. tako mi je stajalo naj manje 7 dana dok nisam promenio pozadinu i primetio da je BT ukljucen
posle kakda sam stavio sleep mode baterija mi traje tacno 2 dana.. mozda dva i pol kako kad.. opet sam ukljucio BT i gledao ima li razlike i nisam primetio ni malo da mi vuce bateriju
ne kazem da je to kod svih telefona ali kod mene se nista ne primeti i sad u opste ne gledam jel mi BT upaljen ili ne..
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Njegovan, program mozesh naci na owom sajtu
http://www.getjar.com/products/13076/SuperBluetoothHack
instalira se kao i svaki drugi program na dump-u

http://www.getjar.com/products/13076/SuperBluetoothHack
instalira se kao i svaki drugi program na dump-u

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Black Fen, bez odobrenja nece uci preko BT-a nikad i niko. Tako je napravljeno.
napalm death, 5% i ne mozes da osetis... na 24h to je oko 1h gore ili dole, sta to tebi znachi, da li si manje ili vishe troshio fon... Jedino da napravis lab. uslove, da ubacis karticu i ostavis fon sa BT-om, a onda bez njega, pa da vidis da li postoji neka veca razlika, mada opet neces znacajno osetiti.
napalm death, 5% i ne mozes da osetis... na 24h to je oko 1h gore ili dole, sta to tebi znachi, da li si manje ili vishe troshio fon... Jedino da napravis lab. uslove, da ubacis karticu i ostavis fon sa BT-om, a onda bez njega, pa da vidis da li postoji neka veca razlika, mada opet neces znacajno osetiti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- napalm death
- Mobil manijak
McLaren F1, i nokia sa symbian OS ima javu 
Black Fen, ma sta ce da mi upada u fon, pri svakoj konekciji ili upadu ja mu moram odobriti da mi udje u fon.. znam isam jer koristim BT info i slicne aplikacije
miodrage, bas cu probati to sa k750.. onako mi stoji upaljen sa drugom karticno.. kod njega cu da izmerim kolika je razlika sa BT i bez.. a cinimi se da je i kod njega stalno upaljen BT

Black Fen, ma sta ce da mi upada u fon, pri svakoj konekciji ili upadu ja mu moram odobriti da mi udje u fon.. znam isam jer koristim BT info i slicne aplikacije
miodrage, bas cu probati to sa k750.. onako mi stoji upaljen sa drugom karticno.. kod njega cu da izmerim kolika je razlika sa BT i bez.. a cinimi se da je i kod njega stalno upaljen BT
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- napalm death
- Mobil manijak
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma jeste, a ja sam Miki Maus. Mojne da nasedas na takve gluposti. Ti uredjaji su morali prethodno da budu upareni. Posle prvog uparivanja ulazis kako hoces, to stoji, ali bez toga nema teoretske sanse da se udje, to potpisujem. To bi bilo isto kao da pokusas da pustis muziku na kompu na kome nemas zvucnu karticu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- napalm death
- Mobil manijak
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ja sam isprobavao neke verzije bluetooth hack-a na 7500 i mogu da vam kazem da me je drug sa njegovom nokiom rosno zeznuo............zapravo ja sam prvi hackovao njegov fon ali neznam kako je on moj fon zakljucao i cimao me je ceo dan u skoli jer nije hteo da mi da sifru......tako da je ta zanimacija za mene zavrsena

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Black Fen,
Meni kad neko pokusa da hakuje telefon preko BlueTooth-a, vrlo cesto osetim akutan svrab na testisima i diskretno se pocesem, ali opet dovoljno ocigledno da bluesniperhaker primeti.
Mozda moze da se hakuje i infrared, sa nekim red snajperom, mozda ima i hekler... za hakovanje babinih goblena i miljea, samo je problem sto moj infrared samo daje, a ne prima, pa mozda zbog tih standardizovanih biseksualnih, voajerskih, a ponekad i hermafroditskih radnji dodje do neke zabune sa operaterom u glavnom stabu komandne operativne uprave centralnog regiona. Blu-sniper, dobro nije bulj-sniffer... Postoji li neki gluplji naziv za tu izmisljenu spijunsku napravu ?
"kradljivac datoteka kroz plavi zub" by MiLe povlo.
A je li, cime se to bavi tvoj teca, krade maloletnicama sa telefona slike iz kupatila ? Pa jos elektronskim putem.
Meni kad neko pokusa da hakuje telefon preko BlueTooth-a, vrlo cesto osetim akutan svrab na testisima i diskretno se pocesem, ali opet dovoljno ocigledno da bluesniperhaker primeti.
Mozda moze da se hakuje i infrared, sa nekim red snajperom, mozda ima i hekler... za hakovanje babinih goblena i miljea, samo je problem sto moj infrared samo daje, a ne prima, pa mozda zbog tih standardizovanih biseksualnih, voajerskih, a ponekad i hermafroditskih radnji dodje do neke zabune sa operaterom u glavnom stabu komandne operativne uprave centralnog regiona. Blu-sniper, dobro nije bulj-sniffer... Postoji li neki gluplji naziv za tu izmisljenu spijunsku napravu ?
"kradljivac datoteka kroz plavi zub" by MiLe povlo.
A je li, cime se to bavi tvoj teca, krade maloletnicama sa telefona slike iz kupatila ? Pa jos elektronskim putem.

E mislim stvarno sad ste preterali pa ja sam rekao ko nece da veruje samo ce mu se kasti kasnije.Pa na sve nokije ulazim bez odobrenja i na sve se.Nasao sam na forumu neki bt hack koji bez odobrenja ulazi.Proguglajte i vi pa nadjite.Ako ne verujete za blu sniper gledajte cnn i bbc malo i citajte novine.To sto je srbija zaostala pa se te stvari retko vide a i kasd se vide onda se zataskavaju nije moj problem.A vi se slobodno vratite babanim goblenima,sexualnim odnosima izmedju mobilnih telefona.A mog tecu nemoj da zezas jer ja tvoju porodicu ne diram.