Blutut da li smeta ako je upaljen?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Moj previd, sorry miodrage... nisam znao sta si specijalizirao al eto ...

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Gledam uvek se govori da ukljucen BT trosi bateriju.. ali kod mene n80 dok nije bila na sleep modu trajal je tacno jeda ndan.. ono 24h.. i jednom stavim crnu podlogu, neku sliku a ikona za ukljucen BT je isto crna bila i nisam priometio da mi je bt ostao upaljen..

e sad ni sekunde nisam primetio da mi BT vise trosi bateriju nego kada je ukljucen.. tako mi je stajalo naj manje 7 dana dok nisam promenio pozadinu i primetio da je BT ukljucen

posle kakda sam stavio sleep mode baterija mi traje tacno 2 dana.. mozda dva i pol kako kad.. opet sam ukljucio BT i gledao ima li razlike i nisam primetio ni malo da mi vuce bateriju

ne kazem da je to kod svih telefona ali kod mene se nista ne primeti i sad u opste ne gledam jel mi BT upaljen ili ne..

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 21:54

Post od Black Fen »

nevalja drzati bt upaljen jer ima nekih hakera koji imaju blue sniper kojim ti ulaze u fon,kradu informacije i td.to govno ima domet 1km

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Хајд нек неко појасни како се инсталира тај програм и гдје се може наћи. Тражио сам овдје преко претраживача али нисам нашао. :smutny:
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Njegovan, program mozesh naci na owom sajtu

http://www.getjar.com/products/13076/SuperBluetoothHack

instalira se kao i svaki drugi program na dump-u

:)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Black Fen, bez odobrenja nece uci preko BT-a nikad i niko. Tako je napravljeno.
napalm death, 5% i ne mozes da osetis... na 24h to je oko 1h gore ili dole, sta to tebi znachi, da li si manje ili vishe troshio fon... Jedino da napravis lab. uslove, da ubacis karticu i ostavis fon sa BT-om, a onda bez njega, pa da vidis da li postoji neka veca razlika, mada opet neces znacajno osetiti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Njegovan
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43

Post od Njegovan »

Ја нисам никако ништа инсталирао на своју Нокију Н 70, па тако да је мени то нејасно. Нема везе. Нема нико да детаљно објасни тако да одустаје.
МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Njegovan,nazalost ne mozes da instaliras to na Nokijin smartphone (kakav je tvoj N70) jer je to JAVA apllikacija sa .jar ekstenzijom! :roll: :wink:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Naravno da moze da ga instalira, Njegovan, samo kopiraj .jar fajl na telefon pa ga nadji preko fajl menadzera i cim kliknes na njega pocece instalacija.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

apu
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Avg 2006. 00:07

Post od apu »

shta prichash McLaren F1 ??? pa ja imam candy(bt_info) i bloover kod sebe na N70... radi provereno i to vetj mesecima :D
veseli p0z
@pu

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

McLaren F1, i nokia sa symbian OS ima javu ;)

Black Fen, ma sta ce da mi upada u fon, pri svakoj konekciji ili upadu ja mu moram odobriti da mi udje u fon.. znam isam jer koristim BT info i slicne aplikacije

miodrage, bas cu probati to sa k750.. onako mi stoji upaljen sa drugom karticno.. kod njega cu da izmerim kolika je razlika sa BT i bez.. a cinimi se da je i kod njega stalno upaljen BT

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

Jao moja greska,izvinjavam se,skroz sam zaboravio na to! :oops:
Pa dobro sta da se radi,pogresi covek! :roll:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

McLaren F1, nista.. ja sam ZA da dobijes jedan disciplinski ban iz ne znanja.. bar na dve sedmice :D :P

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Black Fen »

miodrage, pa moja verzija bt hacka ulazi bez odobrenja.Ali ja nepricam o tome oni imaju na laptopu neki blue sniper i sve mogu da hakuju pomocu njega jer sam licno video kod tece na poslu kad ih je zezao.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma jeste, a ja sam Miki Maus. Mojne da nasedas na takve gluposti. Ti uredjaji su morali prethodno da budu upareni. Posle prvog uparivanja ulazis kako hoces, to stoji, ali bez toga nema teoretske sanse da se udje, to potpisujem. To bi bilo isto kao da pokusas da pustis muziku na kompu na kome nemas zvucnu karticu...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od McLaren F1 »

miodrage je sto se toga tice u pravu!
Stvarno ne mozes da se nakacis ni na jedan telefon preko BT-a a da se prethodno ne potvrdi konekcija sa tim uredjajem,barem prvi put mora,a posle mozes da stavis na telefonu da te vise ne pita i da se kacis stalno bez odobrenja telefona! :wink:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ti se nakaci na moju n80 ili na moj k750 bez odobrenje.. bilo koji provalis ja ti dam oba da nosis kuci.. dat cu ti i USB kablove, dve 1GB kartice sluske ...ma sve nosi :roll:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

ja sam isprobavao neke verzije bluetooth hack-a na 7500 i mogu da vam kazem da me je drug sa njegovom nokiom rosno zeznuo............zapravo ja sam prvi hackovao njegov fon ali neznam kako je on moj fon zakljucao i cimao me je ceo dan u skoli jer nije hteo da mi da sifru......tako da je ta zanimacija za mene zavrsena :) :)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

grinskrin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 24. Mar 2008. 23:45

Post od grinskrin »

Black Fen,
Meni kad neko pokusa da hakuje telefon preko BlueTooth-a, vrlo cesto osetim akutan svrab na testisima i diskretno se pocesem, ali opet dovoljno ocigledno da bluesniperhaker primeti.
Mozda moze da se hakuje i infrared, sa nekim red snajperom, mozda ima i hekler... za hakovanje babinih goblena i miljea, samo je problem sto moj infrared samo daje, a ne prima, pa mozda zbog tih standardizovanih biseksualnih, voajerskih, a ponekad i hermafroditskih radnji dodje do neke zabune sa operaterom u glavnom stabu komandne operativne uprave centralnog regiona. Blu-sniper, dobro nije bulj-sniffer... Postoji li neki gluplji naziv za tu izmisljenu spijunsku napravu ?
"kradljivac datoteka kroz plavi zub" by MiLe povlo.

A je li, cime se to bavi tvoj teca, krade maloletnicama sa telefona slike iz kupatila ? Pa jos elektronskim putem. :lol:

Black Fen
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Black Fen »

E mislim stvarno sad ste preterali pa ja sam rekao ko nece da veruje samo ce mu se kasti kasnije.Pa na sve nokije ulazim bez odobrenja i na sve se.Nasao sam na forumu neki bt hack koji bez odobrenja ulazi.Proguglajte i vi pa nadjite.Ako ne verujete za blu sniper gledajte cnn i bbc malo i citajte novine.To sto je srbija zaostala pa se te stvari retko vide a i kasd se vide onda se zataskavaju nije moj problem.A vi se slobodno vratite babanim goblenima,sexualnim odnosima izmedju mobilnih telefona.A mog tecu nemoj da zezas jer ja tvoju porodicu ne diram.

Odgovori