Chestitam na izboru...
Koji telefon imate?
Vincent, tacno tako...jos je telefon tu.Ne daje se N91 tako lako....mada priznajem,dao sam ga u oglase da vidim koliko bih mogao da dohvati
mislim da ga do daljnjeg i necu prodavati.Mogao sam sebi da priustim nov fon bez kombinacija,a izbor je bio na fonu sa dobrom kamerom ili pak nesto sa windowsom,najverovatnije Treo 750.Ipak je presudila kamerica.Jedino sto mozda uradim,ako me smore posle nekog vremena,utopim ih oba za neko besno qwerty windows resenje 
N91 previše moćno izgleda i svira (
) da bi te smorio, vidjećeš! Ja bih vrlo rado uzeo ili neko fensi telefonče iz 8000 serije, ili T650 ili neki stariji model tipa 8850, 8890, 8910(i), jer mi treba telefon za drugu karticu, a Motorola V525 crkava (zvučnik, mikrofon). Možda i nešto s kamericom, što reče, sad će koncerti
Problem je što trenutno nisam pri parama...
Ipak, ko zna... Možda uskoro!
Nego, araphel, mogao bi ti da baciš pogled na temu o N91, postavih par pitanja, možda si ti provalio te fore. A Miškoni već neko vrijeme ne dolazi, pa sam digao ruke od njega
Pozdrav!
Nego, araphel, mogao bi ti da baciš pogled na temu o N91, postavih par pitanja, možda si ti provalio te fore. A Miškoni već neko vrijeme ne dolazi, pa sam digao ruke od njega
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49