uffff... bilo je naj manje 20 tema u vezi toga.. ne mou se sad setit ni pod kojim imenom da ti ih nadjem
ma imaju neke java aplikacije koje rade kodiranje fajlova.. samo je stvar sto kada hoces kodirati fajl moras uci u taj program pa ga kodirati, aliisto tako kada ga zelis pogledati onda opet moras preko tog progtrama pa ga dekodirati, pa izaci pa tek pogledati.. procedura ziva...
i da, preko 1MB treba dosta vremena da se fajlovi kodiraju.. bilo pesma, slika, klip itd...
ja sam koristio neki mobile explorer i sa njim sam samo menjao extenzije fajlova.. recimo ako je extenzija .jpg ja samo stavim .jp ili ako je extenzija .3gp ja sam ostavim. 3g.. jeste da ti neko moze prebaciti na svoj fon pa sam promeniti extenziju ali ako zelis samo da zastitis geldanje, a zans da ti nece niko "krasti" onda samo menjaj extenzije fajlova jer traje sekundu, a dekodiranje je malo duzi proces
Ja obicno predjem na win i stavim ono sto ne treba gledati pod hidden A ako mi u tom trenutku nesto treba tu je moby explorer i samo "odstikliram" hidden i svi zadovoljni...
Ali sad imam preotect patch koji stiti ono sto ti hoces, moze se namestiti za poruke, file manager, kontakte, pozive.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.