Koje telefon vas je najvise zadovoljio od svih koje ste koristili?
Stara ljubav zaborava nema
Stara ljubav zaborava nema
Koji mobilni telefon ste prvi koristili a koji sada?

- Mirko BGD
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
 - :: samsung s8 plus
 - Kontakt:

ufff
prvi telefon... Sagem rc820 nikada ga necu zaboraviti, nesto naj naj naj sto je ikada napravljeno
drugi je bio mitsubishi trium mars isto naj naj naj telefon [preziveo je i pad u sneg]
eto to su po meni dva ne zaboravna telefona
inace nesto sam poceo da se lozim na te stare modele, malo je falilo da kupim T18 pre neki dan na budzi za 1000din

prvi telefon... Sagem rc820 nikada ga necu zaboraviti, nesto naj naj naj sto je ikada napravljeno
drugi je bio mitsubishi trium mars isto naj naj naj telefon [preziveo je i pad u sneg]
eto to su po meni dva ne zaboravna telefona
inace nesto sam poceo da se lozim na te stare modele, malo je falilo da kupim T18 pre neki dan na budzi za 1000din
- kljun
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
 - Kontakt:

prvi telefon, kad to bese? bese to davno, bese to Nokia 3310, tad me telefoni nisu interesovali, i bio sam glup po tom pitanju, ali u izboru telefona nisam pogresio, sad imam SE P990i, zver od telefona.
"Prva ljubav zaborava nema", za ovu recenicu bih vezao Motorolu A835, telefon je shit, ali sam ga "voleo" bas zato sto je los, sto ga jedini imam u gradu, i sto je velik, idem ka tome da se razlikujem od drugih, pa i po pitanju telefona.

"Prva ljubav zaborava nema", za ovu recenicu bih vezao Motorolu A835, telefon je shit, ali sam ga "voleo" bas zato sto je los, sto ga jedini imam u gradu, i sto je velik, idem ka tome da se razlikujem od drugih, pa i po pitanju telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i  L.F.C. - Y.N.W.A.  moj album
						- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

- Koren
 - Mobil poznavalac

- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
 - :: Samsung Note 2
 - Kontakt:

Prvi telefon koji sam nosio je bila nokia 5110, medjutim prva ljubav koja zaborava nema je definitivno 3210  
 jednostavno savrsen telefon, dizajnom, brzinom "tipkanja" sms-ova, interna antena... Uh i danas me prodju zmarci kad pomislim na taj telefon  
 Da ima vibraciju verovatno bih ga i dan danas nosio kao jedan od telefona  

PozZ

PS Sto se tice trenutnih telefona, sada sam u nekom periodu tranzicije pa dok ne kupim nesto sto mi resava probleme zongliram sa Qtek-om 9000, nokiom 6230i i samsungom X480 kao sekundarnim.

PozZ
PS Sto se tice trenutnih telefona, sada sam u nekom periodu tranzicije pa dok ne kupim nesto sto mi resava probleme zongliram sa Qtek-om 9000, nokiom 6230i i samsungom X480 kao sekundarnim.
uff bese to 99 sazem 922 bananica 
 a drugi mi je po redu bila nokia 3210.jos u to vreme me uhvatila manija za telefone 
  sad apple iphon 8gb i nokia n80

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9  nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
						https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

- miodrage
 - WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
 - :: iPhone 14 Pro Max
 - Kontakt:

Prvi naravno 5110 (dobar telefon za svoje vreme) a i bila je tema o ovome, mislimd a se zvala A tvoj prvi mobilni je bio...? Elem nakon toga 3210 i 3310. U oba sam imao najoriginalnije melodije, pogotovu u 3310 za koji sam imao FBUS kabl i cuda pravio sa time. Inache, imao sam i drzach za 3210 koji je imao vibraciju kad fon zvoni. Sada imam E61, i jednostavno jos mu nisam nasao dostojnu zamenu.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- McLaren F1
 - Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
 - :: LG G2

Svaki telefon koji sam do sad uzeo mi je ostao u lepom secanju,al prvi telefon koji sam bas voleo je Ericsson T65! 

Bio sam zaljubljen u dizajn samog telefona,a i po funkcijama je bio medju boljima u to vreme kad sam ga uzeo!
I dan danas,posle toliko promenjenih telefona (uglavnom SE),on mi je i dalje medju najlepsim koje sam imao!
E da,posle nekoliko meseci sam ga izgubio!

Bio sam zaljubljen u dizajn samog telefona,a i po funkcijama je bio medju boljima u to vreme kad sam ga uzeo!
I dan danas,posle toliko promenjenih telefona (uglavnom SE),on mi je i dalje medju najlepsim koje sam imao!
E da,posle nekoliko meseci sam ga izgubio!
prvi je bio t10 kupljen na buvljaku u NBG, daleke 2000te, dobro me sluzio dvije godine.
Od svih , je najbolji bio 6230i, i mpx200.
Njih sam bas koristio.

Od svih , je najbolji bio 6230i, i mpx200.
Njih sam bas koristio.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
						SE W950+senheiser sluske, MOto F3