Danas sam pokusao da povratim prastari alkatel 300 - http://www.mobilnisvet.com/mobilni/39/Alcatel/300 - , koji nije ukljucivan na punjac najmanje dve do tri godine i stvarno posle par minuta , baterija je pocela da se puni . Posle sat vremena , skinem telefon sa punjaca i ubacim svoju 062 karticu , da vidim da li je sve ok i telefon je poceo samo da blinkuje . Izvadim karticu i ponovo stavim da se puni bez kartice a on i dalje samo blinkuje i pisti .
Tu 062 karticu vratim i samsung P850 , kad samsung ne moze da se ukljuci nego stopira . Stavim tu karticu u obe Nokie sto imam i svuda pishe "insert SIM card" . Onda stavim karticu u stari Siemens neki i tu pokaze card error .
Proverim u svim tim telefonima , osim u onom alkatelu , da li rade 064 kartice i odlicno rade . A 062 sada nece ni u jednom telefonu .
Pitanje , da li je alkatel mogao da zezne i unisti 062 karticu i da zbog toga sada izbacuje card error ? I sta mi je ciniti sada ? Da li ce u Telenor servisu hteti da mi zamene tako ostecenu karticu , da zadrzim broj ?
Hvala unapred , Vlada