Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Imam ponudu da menjam N82 i 50E za N95 8gb! Stara je 2 meseca, nepunih 3 sata razgovora, slajder nije raskliman, ima garanciju, full pakovanje!
Jel se ispleti menjati?
Jel se brzo rasklima taj slajder? Ziv bih se pojeo da mi se taj slajder rasklima i da luftira a dati tolike pare (naravno ako uzmem)!
Jel se ispleti menjati?
Jel se brzo rasklima taj slajder? Ziv bih se pojeo da mi se taj slajder rasklima i da luftira a dati tolike pare (naravno ako uzmem)!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Nemam ga ni mesec dana! 
To mi je drugar nudio jer je dobio u trampu kada je prodavao komp!
Moja N82 je siva!
Odustao sam od zamene jer ce je drugar zadrzati za sebe!

To mi je drugar nudio jer je dobio u trampu kada je prodavao komp!
Moja N82 je siva!
Odustao sam od zamene jer ce je drugar zadrzati za sebe!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ljudi, koliko bi mogao da dobijem za 12 mes. staru Mot. E6. Imam kompletnu opremu (+BT slushke). U ok je stanju. Ima dve tri ogrebotine, ali nista ozbiljno. Sta mislite...
Poslednja izmena od Njami u Pet, 04. Jul 2008. 01:34, izmenjeno 1 put ukupno.
- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
kapoerista90, poslao sam ti PM 
Siemens SL55 u prosecnom stanju, potrebna zamena baterije i nekad tastatura malo zeza
nokia 7110 savrseno stanje
kolko mogu da dobijem za jedan a kolko za drugi?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!

Siemens SL55 u prosecnom stanju, potrebna zamena baterije i nekad tastatura malo zeza
nokia 7110 savrseno stanje
kolko mogu da dobijem za jedan a kolko za drugi?
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Koristi opciju "Izmeni" Sledeći put brisanje bez upozorenja!
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Pozdrav narode
danas sam bio da prodam n95-8gb i imao sam jedno negativno iskustvo, koje na svu srecu nije bilo toliko negativno, ali dovoljno da me je naucilo pameti
posto sam se dva-tri dana izigrao sa n95, odlucio sam da je prodam i da je zamenim za HTC tytn II. Stavio sam je u oglase na MS i po nekim forumima.
danas me pozvao lik i jel mozemo da se nadjemo da pogleda telefon, ja reko nema problema, Banjica Kaficj Ser Zil, dodje lik pogleda telefon 2-3 min, naravo tamo sam bio sa burazerom i on kao ok idem da pogledam jos jedan pa te zovem... i ja reko vazi.. to je bilo oko 20.30
Culi se mi i on kao e gledao sam taj drugi, medjutim ne vidja mi se... jel mozes ti da se iscimas do Slavije posto si sa autom da ja nebih placao taxi. sednem ja sa burazom u auto, nadjemo se mi kod slavije i sve super. oce covek odma na ulici telefon i da plati, medjutim buraz to odbije i kaze da idemo do menjacnice da proverimo pare. i lik kao nema frke idemo peske. i buraz kao nema potrebe idemo autom, vracam te ja ovde. I lik se bez reci pokupi i ode... nit je rekao ocu nit je rekao e izvini ta kombinacija meni ne odgovara nista, pokupi se i ode...
imao sam ja u vidu da preko oglasa moze da bude svakakvih stvari ali sam uvek isao na varijantu ma nece to bas meni da se desi, crna hronika itd.
Ljudi pazite sta radite kad prodajete/kupujete preko oglsa
danas sam bio da prodam n95-8gb i imao sam jedno negativno iskustvo, koje na svu srecu nije bilo toliko negativno, ali dovoljno da me je naucilo pameti
posto sam se dva-tri dana izigrao sa n95, odlucio sam da je prodam i da je zamenim za HTC tytn II. Stavio sam je u oglase na MS i po nekim forumima.
danas me pozvao lik i jel mozemo da se nadjemo da pogleda telefon, ja reko nema problema, Banjica Kaficj Ser Zil, dodje lik pogleda telefon 2-3 min, naravo tamo sam bio sa burazerom i on kao ok idem da pogledam jos jedan pa te zovem... i ja reko vazi.. to je bilo oko 20.30
Culi se mi i on kao e gledao sam taj drugi, medjutim ne vidja mi se... jel mozes ti da se iscimas do Slavije posto si sa autom da ja nebih placao taxi. sednem ja sa burazom u auto, nadjemo se mi kod slavije i sve super. oce covek odma na ulici telefon i da plati, medjutim buraz to odbije i kaze da idemo do menjacnice da proverimo pare. i lik kao nema frke idemo peske. i buraz kao nema potrebe idemo autom, vracam te ja ovde. I lik se bez reci pokupi i ode... nit je rekao ocu nit je rekao e izvini ta kombinacija meni ne odgovara nista, pokupi se i ode...
imao sam ja u vidu da preko oglasa moze da bude svakakvih stvari ali sam uvek isao na varijantu ma nece to bas meni da se desi, crna hronika itd.
Ljudi pazite sta radite kad prodajete/kupujete preko oglsa