Slike sa mobilnih telefona
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Wow vidi kolika plazmaaaa!
Svidja mi se slicica! (samo velicinu prilagodi izgledu foruma)

Svidja mi se slicica! (samo velicinu prilagodi izgledu foruma)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
C902 je za mene trenutno najbolji SE telefon sa kamerom
Jeste da ima problema sa hromatskim aberacijama ali dobro.
bambi, vrlo lepe slicice.Jedino me nesto brine na poslednjoj slici(bas se vidi na ovakoj rezoluciji)
Evo ja sam obelezio pa ti pogledaj na original fotografiji da li se i tu primecuje nesto...

bambi, vrlo lepe slicice.Jedino me nesto brine na poslednjoj slici(bas se vidi na ovakoj rezoluciji)

Evo ja sam obelezio pa ti pogledaj na original fotografiji da li se i tu primecuje nesto...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
I ja sam imao isti problem na mom telefonu,ali samo na nekim slikama,i razmisljao sam da reklamiram,ali u zadnje vreme se ne pojavljuju.Da li je moguce da je nesto softverski u pitanju?
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- MilančeBGD
- Expert
Evo sad sam pogledao ove sto si sad okacio i nisam primetio da na nekoj ima doticnih "fleka"(da ih sada tako nazovemo).
Vidim da si napisao da imas O2 softver, ne znam kako je telefon otkljucan(verovatno patch metodom) tako da ako uradis update mozda dobijes i novu verziju ali ce telefon biti zakljucan
Vidim da si napisao da imas O2 softver, ne znam kako je telefon otkljucan(verovatno patch metodom) tako da ako uradis update mozda dobijes i novu verziju ali ce telefon biti zakljucan

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
MilančeBGD, a ujedno otpada ono što si mu sugerisao da se pozove na garanciju, jer nema kome
(a i da je ovde uzeo pa i da traži drugi ne bi ništa dobio)
cale, Auuu...... Impresivno. Mislim crkva. Samo nešto ti je nebo malo zrnasto, a? NE bi trebalo na ISO100, ali to su ta ograničenja malih sočiva i još manjih čipova/senzora.

cale, Auuu...... Impresivno. Mislim crkva. Samo nešto ti je nebo malo zrnasto, a? NE bi trebalo na ISO100, ali to su ta ograničenja malih sočiva i još manjih čipova/senzora.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
http://img221.imageshack.us/my.php?imag ... 004lx0.jpg evo slika sa moje 6220 classic
pa recite kako vam se cini ovo je sve automacki dakle nista cackao nisam ako imate neke savete kako da slikam recite hocu da mi slike izgledaju sto bolje!

Kad aktiviras kameru imas ponudjeno:
White balance i tamo imas razlicite mogucnosti da izaberes!
Imas onda Exposure compesation tu podesavas ako je recimo jako suncano pa ti drece neki delovi na slici pa onda pomocu toga smanjujes osvetljenje!
Imas ISO podesavanja i kod svakog ti pise za ta koji sluzi tj kada se koristi!
White balance i tamo imas razlicite mogucnosti da izaberes!
Imas onda Exposure compesation tu podesavas ako je recimo jako suncano pa ti drece neki delovi na slici pa onda pomocu toga smanjujes osvetljenje!
Imas ISO podesavanja i kod svakog ti pise za ta koji sluzi tj kada se koristi!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●