Emisije o telekomunikacijama

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Emisije o telekomunikacijama

Post od Stelle »

Da li postoje neke emisije o mobilni telefonima i telekomunikacijama uopste na nasim tv programima?? Nekad se predstavljaju fonovi u CyberSpace-u ali je to retko i nigde drugde nisam nasao...
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

koliko ja znam nema...
nekada davno, dok je mobtel bio jos uvek aktuelan na nasim prostorima kao i BK televizija, moglo se videti 2 put nedeljno emisija koja se zvala mobiklik ili tako nesto... takodje se i na radiju 102.5 tj 063FM moglo slusati o novostima koje donosi mobilna telefonija. na zalost toga danas vise nema :(

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

secam se emisije mobiklik, tako nesto.. bila je ekstra, jako slicna emisiji o racunarima, kako se vec zvala.. sada toga vise nema :(

EDIT:

Mirko BGD, ne mogu da verujem, gotoco indentican odgovor a nisam odma procitao sav tvoj post

hehe

poz ;)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ima emisija o mts-u tj. o njihovim uslugama! cista brlja i smor...pih :lol: :lol: :lol:
nekada su znali na b92 u onoj kompjuterskoj emisiji (koja se vise tamo ne emituje) prezentovati neki mob ali to nije bilo neko detaljno prezentovanje nego samo neke osnovne informacije!

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Ima neka emisija ali sam zaboravio na kom sam kanalu gledao pre neki dan.Zove se ,mislim-VEZE.Ima pretstavljanje novih modela,zanimljivosti,nove tehnologije i sl.
LG G2 Black,16GB

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Postojala je jedna emisija na nekadasnjoj bk televiziji,al da mi das n95 8gb,ne mogu da se setim imena :D
Secam se da je bila prilicno dobra,tj u svakoj emisiji su pretstavljali po jedan aktelan model telefona,detaljno,zatim se bavili programima za symbian,win mobile i najavljivali nove modele.
Steta sto nema ovakvih emisija,kao npr 'interfejs' o racunarima.Problem je u tome sto ni jedna firma nije luda da da telefon na detaljno testiranje,ovi mogu samo da skupljaju info sa interneta,a internet...to vec nas domen,tako da ne mogu da nam kazu nista novo :)

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

Steta sto nema nekih emisija a telefoni su postali toliko bitni za nasu zivotnu zajednicu.. :smutny: :smutny:
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Pa jesu ali opet ne toliko,zato sto vecini treba samo za sms i pozive a za kupovinu takovog aparata ne treba neko proucavanje i detaljisanje. :wink:
Ali slazem se da takva emisija ne bi bila na odmet.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Ima emisija na KCN tv,ako imate kablovsku,a siguran sam da imate,zove se IMPULS.Tu imaju sve novitete i tako te stvari,sto se tice telefona

premijerni termin prikazivanja je sreda od 22.15
reprizni termin je petkom od 12.45

Odgovori