GPS navigacija
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
jerkann ja na n82 ili imam crvenu boju za satelit(jednu) ili sve su zelene znaci uvek kada nadje satelit napuni sve. Jel zna neko kako ide satelit (hvatanje) jel koso pod nekim uglom ili pravo posto na terasi iznad mene je beton pa mozda zato ne mogu da uvatim satelit. A ispred zgrade pun signal treba mu jedno 20sec da nadje satelit a npr danas sam upalio na gazeli u autobusu dao odrediste i pun signal a ljudi me gledaju sta "skreni desno posle 500metara
" posle me bilo sramota pa sam stavio slusalice i pridje mi neka "riba" i kaze ae ukucaj ulicu da vidi gde se nalazi ja gledo u nju a ne u fon koliko je dobra...

- markosvaba
- Mobil fan
Koristim Garmin neka 2meseca i poprilicno sam zadovoljan. Od kada sam uzeo tel u podesavanjima mi je oduvek ukljucena opcija samo za integrisani gps,ostale su iskljucene. Sada sam ukljucio opciju poboljsani gps(znam kako funkcionise) i kada udjem u Garmim i info o satelitima stoji mi poboljsani gps-signal mi nadje jos brze,i pozicioniranje je jos preciznije... Buni me sledece: poboljsani gps se oslanja na gsm mrezu odnosno putem gprs razmenjuje podatke sa tel. To bi znacilo da postoji i protok u kB... Da li se taj protok belezi u dnevniku s obzirom da su kod mene brojaci gprs ostali isti i posle koriscenja Garmina?!!!
Neka odgovori neko sa 'duzim' iskustvom oko ove materije...
Neka odgovori neko sa 'duzim' iskustvom oko ove materije...
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- markosvaba
- Mobil fan
- markosvaba
- Mobil fan
- markosvaba
- Mobil fan
Staneš, uhvatiš signal, i nastaviš da trčiš
Ne razumem stvarno u čemu je problem sa trčanjem. Jel znaš ti koliko brzo on osvežava podatke? Dosta brzo, sa lagom (kašnjenejm) od oko 2-4 sekunde. Meni je na bajsu sasvim normalno radio, a sasvim sigurno mnogo brže vozim bajs nego što ti trčiš, i od stanja u kome npr. vozim oko 30 km/h ka semaforu i naglo ukočim prođe 2-3-4 sekunde dok ne registruje da stojim, a gubljenje signala sam imao samo ispod gazele, što je i logično.

Ne razumem stvarno u čemu je problem sa trčanjem. Jel znaš ti koliko brzo on osvežava podatke? Dosta brzo, sa lagom (kašnjenejm) od oko 2-4 sekunde. Meni je na bajsu sasvim normalno radio, a sasvim sigurno mnogo brže vozim bajs nego što ti trčiš, i od stanja u kome npr. vozim oko 30 km/h ka semaforu i naglo ukočim prođe 2-3-4 sekunde dok ne registruje da stojim, a gubljenje signala sam imao samo ispod gazele, što je i logično.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- markosvaba
- Mobil fan
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nokia Maps i Tom Tom su najbolji navigacioni softveri,dosta bolji od Garmina,koji je najpopularniji kod nas samo zbog nepostojanja boljih mapa SCG ostalih proizvodjaca.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- markosvaba
- Mobil fan
Garmin je dobar u Srbiji jer je prvi i jedini od proizvođača softvera (i mapa) otvorio predstavništvo u Srbiji, i sami su ili u saradnji sa još nekim firmama radili karte i rutiranje, ali nije im najjednostavniji softvera za snalaženje, iako ima nekih zgodnih opcija koje TOMTOM nema, ali TOMTOM je mnogo lakši za upotrebu.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]