Deca i prvi mobilni?
Tako i ja kad sam bio u Pragu, ruka pored telefona, telefon u nekom dubokom dzepu. Najaca fora je bila posto sam isao sa kevom, ona ispred mene i tasna pod ruku ja iza nje jedan korak i ruka na tasni(bodyguard)
. Ja isto bas cuvam stvari, ono Moto mi nije ispala tri puta za godinu i vise dana. Naravno oba stylusa su tu jos uvek. Naravno ovi klinci su
. Klinka seta N81 8gb, ima 10 godina, moj drug od 13god. uzeo N95, ne zna da ga koristi, uzeo cisto radi pokazivanja (jeli, on ima N95, ipak je on faca).
Pozz

Pozz

Linux&Android
fxgt, zajebi priču o evropskoj azijskoj, bliskoistočnoj, američkoj i ostalim unijama. Tvoji politički stavovi apsolutno nikakve veze nemaju sa temom. U Rusiji, Egiptu, Kini, Azerbejdžanu i sličnim zemljama se uopšte ne krade, jel da? To samo u evropskoj uniji. I priče iz komunizma o bezbednoj Jugoslaviji. Sine - bilo nekad, više nema.
A za priču o babi........... Pa bilo je ubistava i zbog 1000 dinara. Tako da ko razmišlja o svojoj i tuđoj deci (znači nije dete na ovom forumu) ne bi trebalo da preteruje s poklonima.
A za priču o babi........... Pa bilo je ubistava i zbog 1000 dinara. Tako da ko razmišlja o svojoj i tuđoj deci (znači nije dete na ovom forumu) ne bi trebalo da preteruje s poklonima.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
Pa dobro...sada je to normalno...5 & 6. razred nosi 5610,8800 sciroco (!),n82,n95,u900 (lično video),g800,d880 (dal znaju uopšte da ima 2 kartice),w910...
A neka normalna razina za 5. i 6. razred je:w350,5310,w580,u600...trenutno,a gore navadeni su malo više klase,ali kada sam video sciroco u ruci deteta
.Značui ajde i n82 za pogazivanje (5mp)ali 8800 sciroco... 
A neka normalna razina za 5. i 6. razred je:w350,5310,w580,u600...trenutno,a gore navadeni su malo više klase,ali kada sam video sciroco u ruci deteta

Nokia C6
Eto ja sam prvi mobilni dobio u 5. razredu, i to je bio Siemens a57. Onda oko 7 razreda k300 ( izgubi siemens). Tek sam sad, u 1. srednje kupio mobilni koji je kostao vise od 50 evra, i iskreno smatram da pre 7-8 razreda nije ni potrebno imati neki skup mobilni. To sto su danasnji klinci (delimicno i moja generacija ) razmazena derista ( ne svi, ali nazalost jedan dobar deo), sta da se radi.
Ja sam prvi telefon dobio u 4.razredu-Sony t230i...a sta sam radio ? Imao sam kevu i caleta u kontaktima.Tek pre nekoliko dana sam uzeo nov fon ( imam 17 godina ) a to je HTC TyTN II.Extra je.A danasnjoj deci definitivno treba zabraniti...(kako?)sin jednog prijatelja mog caleta koji ima 4 godine ima n95 8gb ??? !!!
- tehno maniac
- Mobil manijak
Konzervans je plus prljav, sok može da se uprlja, ali ne znam kako. I mi to posle popijemo ! I onda mi budemo, i onda ne budemo i onda ne budemo, zdravi... sry za off ali stvarno dete od 4 godina da nosi N95 8BG, sačuvaj bože, osim ako roditelji stvarno imaju para da se razbacuju pa nema gde da baci, onda okmiodrage napisao:Mislim, sta dete od 4 godine moze da zna chemu to sluzi? Jeste da su danasnja deca izuzetno napredna, ali ne bas toliko.

Nokia Lumia 630
- tehno maniac
- Mobil manijak
Pa...eto sada to nije ništa (da dete nosi n95 8gb),Ja sam IT geek,a ljudi od 25god pre 10 godina daj bože da su znali šta je mobilni telefon (čast izuzecima).Ja sam telefon dobio jako rano (Pre 3,5 godine) i nije mi trebao.Sa 10god sam se zainteresovao za telefone,i nedugo zatim qpio telefon (a tad nisam znao šta je copy-paste na računaru)Zatim,posle moto L6 dolazi 6630 i onda upoznajem sve čari symbiana,počinjem da kupujem novine,učestvujem po internet forumima.Samim tim počinjem da kompjuter koristim nenormalno i dolazim do dana današnjeg.4 reda programa kada uđem u START>all programs,od 160GB 145 zauzeto.Kriza
Poslednja izmena od tehno maniac u Sre, 14. Jan 2009. 17:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Definitivno svako dete zasluzuje ono najbolje i treba po tim malim "tabuli raza" ispisivati vrhunce do tada otkrivane tehnike,pa bi shodno tome tim malim pametnim glavicama trebalo odmah kupiti nokiu e61i kojom bi najbolje mogli da prikazu svoje kreativo misljenje,a jos jedan od razloga za ovaj izbor je taj sto bi im ovaj model najlepse lezao u saci
Note IV N9100 dual