Koji telefon imate?
Pa izgleda da je dobre izrade, samo još ja malo da provalim neke fore u Windowsu. Po dimenziajma je skro isti kao w950 samo je dosta deblji i teži (ne traži se oružani list
).
A koji sistem mi najviše odgovara ću moći da kažem uskoro.

A koji sistem mi najviše odgovara ću moći da kažem uskoro.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
I mene bas interesuje koji sistem je po tebi gargamele4 najbolji 
Inace ja trenutno imam(ko sto mi pise u potpisu) 6230i, 6120 classic, i N95
Gledam da zamjenim N95 uskoro ali za sada mi nijedan model ne ispunjava sve kriterijume...
Samsung G810 je najblizi, jedino sto mu fali je akcelerometar, mozda mu i oprostim tu "sitnicu"...

Inace ja trenutno imam(ko sto mi pise u potpisu) 6230i, 6120 classic, i N95
Gledam da zamjenim N95 uskoro ali za sada mi nijedan model ne ispunjava sve kriterijume...
Samsung G810 je najblizi, jedino sto mu fali je akcelerometar, mozda mu i oprostim tu "sitnicu"...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- dream_fairy
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2008. 20:09
gargamel4,
iskrene cestitke i od mene, odlican izbor, a mene interesuje da li je u radnji uzet ili je u pitanju fizicko lice.
e da, kao i Vlada Zem, takodje ocekujem jedan ne pristrasan review, i naravno poredjenje OS-ova, sto mi je mozda i interesantnije.
iskrene cestitke i od mene, odlican izbor, a mene interesuje da li je u radnji uzet ili je u pitanju fizicko lice.
e da, kao i Vlada Zem, takodje ocekujem jedan ne pristrasan review, i naravno poredjenje OS-ova, sto mi je mozda i interesantnije.
Poslednja izmena od kefalo u Ned, 28. Sep 2008. 22:35, izmenjeno 1 put ukupno.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
bOOdala, ne znam gde sam procitao,mozda i na ovom sajtu, neko je rekao da je mozda bolje uplatiti lecenje od zavisnosti menjanja mobilnih fonova,nego ulaziti sve vise u problematiku...mozda bi tako jeftinije prosli u zivotu
kazem to jer sam i ja isti, ne mogu dugo da koristim jedan fon,a opet sad ne znam kuda ovo vodi,jer su ovi noviji sve skuplji i skuplji,mnogo para treba kako bi se ispratila ova tehnologija...
sad trebam da uzmem fon,a ne znam sta,gledao sam e51,n95 i e66,uopste nemam ideju...
mozda je bolje uzeti neki dobar polovan poput n70 ili n73me, za manje kesa ili dati ove vise puta vece cene za nove...ko bi znao.....
kazem to jer sam i ja isti, ne mogu dugo da koristim jedan fon,a opet sad ne znam kuda ovo vodi,jer su ovi noviji sve skuplji i skuplji,mnogo para treba kako bi se ispratila ova tehnologija...
sad trebam da uzmem fon,a ne znam sta,gledao sam e51,n95 i e66,uopste nemam ideju...
mozda je bolje uzeti neki dobar polovan poput n70 ili n73me, za manje kesa ili dati ove vise puta vece cene za nove...ko bi znao.....
Poslednja izmena od kostadin u Pon, 29. Sep 2008. 03:22, izmenjeno 1 put ukupno.
- tehno maniac
- Mobil manijak
Od danas je Nokiji 8210 mjesto preuzela Motorola V3 crne boje, iz prostog razloga što 8210 gubi sliku na displeju. Srećan sam što imam ovaj kultni telefon! I fino se slaže po sa N91.
Okačiću slike po danu, zbog osvjetljenja.
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09