Ja moram da se slozim(po cijeni toga da me pola foruma zamrzi ) sa Stefanom33, ni meni se sivi N82 stvarno nimalo ne svidja!
Mislio sam se da ce se to promjeniti kad ga budem drzao u ruci i cackao ali naprotiv, sad mi se jos mnogo manje svidja!
Ne sporim da je telefon vrhunski, i po funkcijama i po kvalitetu, ali brate da je ruzan ruzan je
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
I mene neka ceo forum mrzi, ali daleko je lepši crni od sivog koji je taaaaaako bljuntav i neukusan jer više mi je takav za devojke koje hoće da njakaju smart ( ni pripadnice lepšeg pola nisu više tako glupe po tom pitanju )
djolex, ipak su jos uvek u pitanju casni izuzeci. Nazalost znam gomilu devojaka koje imaju smart phonove, i koje sa njima ne znaju nista da urade sto ne bi znale da urade i sa obichnim dumb phonom. A da im kazes da taj fon ima te i te mogucnosti obichno u istom procentu stize odgovor - mene to ne interesuje. Na pitanje sta ce joj takav telefon - ima dobru kameru (?!) i lep je (chudan ukus moram priznati)
mali off miodrage pa tako je to sa ženama.njima treba lep mob i dobra kamera i da može muzika da se sluša.p990 koji imam već godinu dana nisam ni 10x slikao sa njime i to što sam slikao samo je bilo da pokažem kakvu kameru ima.znači ja mogu da trpim kritike od ženskog sveta da ne koristim kameru i da mi je mob ružan ali nema veze...
Kod mene je slučaj obrnut, sve moje frendice nabacale lepo aplikacije na svojim symb. fonovima i bitne i bezzne ali kolko vidim ono je strašno. Najviše sam se začudio što većina njih drži onaj đavo za daljinski preko infre i onda - svađa, borimo se koji će kanal ko da gleda, a na dumb fonovima... prepune su igrica !!!
Iako symb. ima mnoge čari u svakom pogledu o5 neću da kupujem bar za nekoliko godina
Meni nikada nije bilo stalo do izgleda telefona,nego na prvo mesto funkcije.Ali ako vec moram da kazem za mene su naj ruzniji,ali nikako promaseni telefoni su N91 i N82.Mozete da me lincujete ali ta dva telefona ne mogu da svarim pa da ga ...
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
heh Stefan33 ti si nasao meni da pametujes koji nemas blage veze o vecini stvari,na pocetku kad si uzeo "famozni" n95 8gb stalno si postavljao glupa pitanja i hvalio se.A i za tvoju informaciju nisam dete i imam mnogoooo al bas mnogo vece iskustvo u mobilnoj telefoniji i svasta sam video koristio kad ti nisi ni znao da tako nesto postoji,tako da prestani da pametujes.
@ Wicker Man
Dobro dosao nazad
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Kupio sam prekjuce ovaj telefon, i mogu vam reci da je vrh, savrseno lezi i u desnoj i u levoj ruci, barometar i altimetar su konza,telefon ne koci,kamera je solidna u rangu sa N70, steta sto je autonomija malo slabija,abakus je proslogodisnje verzije... Preporucio bi ga svakom kome je vazno da mu je telefon u trendu i ko ceni kvalitet,dizajn i funkcionalnost.. □ baki
Komentar kod telitala g80
madness99, ovo su vec ozbiljne prijetnje a to je strogo zabranjeno na forumu, nemam nista protiv bilo koga od vas dvojice, cak ste mi skroz ok, ali takve stvari rjesavajte na pp.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
mozes ti to Sensei smatrati kako hoces prvi je poceo sa pametovanjem nakon sto sam napisao da je n95 8gb ocajno uradjen i velika cigletina al navikao sam da ne obracam paznje na ovakve ..... tako da nek se on okane mene i vredjanja
samo cu ti reci jos nesto pazi se nevernovatno sta covek moze da otkrije preko ip adrese pa cak se sazna i adresa stanovanja,a to koliko si ti razuman i normalan mogu da utvrde ljudi se tim profesionalno bave.Uostalom sa ovim je zavrsena moja diskusija sa tobom.
A evo telefona koji je meni neverovatno ruzan
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.