Ukratko, dobio sam Z600 i 6610i, a možda uskoro dobijem 6085 ali to kad keva odluči.
Moram da je još pritiskam . Možda će smešno zvučati, ali prosto mi je muka od mobilnih, možda ipak trebam da zamenim svoj 6233 za 6120c, ali o tome ću još razmišljati
Kupio sam skoro LG KU250 (4700 din. sa 512mb misroSD) i s' obzirom na cenu zadovoljan sam telefonom,podrzava 3G,kamera 1.3,slot za microSD,mp3,baterija drzi 2-3 dana,...menu je na hrvatskom.
Smeshno je to sto ne znam kako se salje SMS
Znaci sve sam podesio na sms i kad krenem da kucam poruku on automatski prebaci na MMS
Imam N95 8gb kupio sam ga 10.10.2008 i za ovih 8 dana me perfektno sluzi,totalno sam zadovoljan i svako ko razmislja izmedju N95 8gb i nekog drugog modela,nek uzme N95 8gb nece se pokajati .POZZDRAV
Dojlimi,hvala ti na lepim zeljama.Iskren da budem,ne mogu da verujem da me ovaj e61i i dalje odusevljava tako da i dalje letim u oblacima kao da sam malo dete
ne verujem da cu ga slati osim ako ovi ne dobiju nove blackberije 9000 al telefon mi se mnogo svidja.Lagan je odlican,jos samo da se naviken na TS posto odavno nisam koristio telefon sa TS al mog ureci da je odziv kao na iPhone-u
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.