Nije los auto, ali mogao si koju sliku napraviti od nazad, predpodstavljam da ne mozes od garaze, ali ako budes u prilici slikaj ga od nazad, bas me interesuje kako izgleda.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
nije los mada ne znam kako je ocuvan uzivo na slikama deluje ok kao da nije udaran kakav mi je krov originalan ili menjan,ili krpljen:-) jer to je ipak mator auto ?!
tehno maniac napisao:Ajde mi objasni kako se to slika
Nema se tu mnogo objasnjavati,jednostavno uzmes teleskop (najobicniji amaterski,slikacu ga pa ces vidjeti) uperis s njim ka mjesecu i na okularu drzis socivo kamere,i kad ti se pojavi odraz mjeseca na ekranu slikas...Zar je to tako tesko
P.S.: Pokusacu ponovo veceras pa ako bude boljih rezultata od ovog,sutra cu postaviti
Dugo me nije bilo u ovoj temi.
Jedan zanimljiv macro
IJacina blica u zatvorenom prostoru
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.