BT slusalica
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
BT slusalica
Planiram ovih dana da kupim sebi BT slusalicu (nebi dao neke vece pare) i posto nisam imao iskustva sa ovim prije pa me zanima jedna stvar. Nasao sam neku za 25 eura proizvodjac Nokia i sve to stoji i vjerovatno cu tu i uzeti ali me zanima koja moze biti razlika izmedju te slusalice i jedne od 80 eura koju isto Nokia proizvodi??? I da li se isplati davati vise para jer nesto pretjerano puno i ne pricam a najpotrebnija mi je kad vozim jer su kazne boli glava...
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
ja sam uzeo neku mustek koja je takvo sranje da se to ne moze opisati
platih je 30-40eur ne secjam se sad i to na preporuku prodavca... i to posle recimo pola sata nosenja tako zulja da je to ne moguce nositi, kvalitet zvuka je odlican ali se posle nekog vremena sama diskonektuje i ona je potrebno ponovo konektovati pritiskom na dugme, kada se automatski aktivira i poziv na glas.. kvalitet izrade je nula sve krcka i skripi
po meni se definitivno isplati dati neki malo veci kes za BT slusalicu ja planiram da uzmem Logitech one su najbolje a kostaju nekih 50ak evra

po meni se definitivno isplati dati neki malo veci kes za BT slusalicu ja planiram da uzmem Logitech one su najbolje a kostaju nekih 50ak evra
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Pa opet nebi ja ni uzimao nesto drugo osim tih sto Nokia proizvodi pa mislim da ne mogu biti ni lose i da zuljaju pa cak i te jeftinije. Meni bi bilo bitno samo da ne zulja nakon kraceg koristenja i da se dobro cuje tokom razgovora. I vidio sam i da ih ima kracih i duzih, da li to utice na razgovor kad ja pricam, i da li ce biti problema da me sagovornik cuje ako je kraca slusalica? Poz
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
blaster90, sumnjam da moze da se poveze samo sa Nokia telefonima. Preptpostavljam da si tacno odradio proceduru "uparivanja" prema korisnickom uputstvu http://nds1.nokia.com/files/support/apa ... _UG_en.pdf?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ima slusalica koje se ne vide. Recimo, moj ortak ima N95 8GB i 6280. Kupio je BH-800 Nokijine sluske, i sa svim zivim telefonima sa kojima je isprobao (a isprobao je 15-ak, od razlicitih proizvodjacha) sluskica radi savrsheno, sa N95 8GB netje ni da chuje. Pisao je i Nokiji, i oni su mu rekli da znaju taj problem, i da ce gledati da ga reshe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Dešava se sa slušalicam svašta,i to nažalost,barem po mom iskustvu,problema uvek ima više sa firmiranim proizvođačima,ili samim proizvođačima telefona...prosto nemam pojma zašto.ja sam svojevremeno pisao u nekoj temi o mojoj BT Multi slušalici,neka firma Emporium ili tako neka glupost je u pitanju....i evo je savršeno radi!
blaster90, Ima neka caka kod WINMOB za neke bluetooth uređaje,probaću da se setim šta je....znam da je i mene Jabra zezala sa JasJam-om,ali da me ubiješ,ne mogu se setiti kako sam rešio,nešto sa uparivanjem neka caka,pa je posle dodam u trusted devices....pazi i na ovo:nekad na sluškama hoće da omaši to stavljanje u Pairing Mode....E,eto setih se.Kod mene je sa JasJam i jabrom morala sluška skroz da se resetuje,pa da se od početka stavlja u pairing mode,i onda u Trusted Devices,i tako je radilo....
blaster90, Ima neka caka kod WINMOB za neke bluetooth uređaje,probaću da se setim šta je....znam da je i mene Jabra zezala sa JasJam-om,ali da me ubiješ,ne mogu se setiti kako sam rešio,nešto sa uparivanjem neka caka,pa je posle dodam u trusted devices....pazi i na ovo:nekad na sluškama hoće da omaši to stavljanje u Pairing Mode....E,eto setih se.Kod mene je sa JasJam i jabrom morala sluška skroz da se resetuje,pa da se od početka stavlja u pairing mode,i onda u Trusted Devices,i tako je radilo....