Koji telefon imate?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ne na guglu nego pogledaj temu ovde u Kaficu koja se zove Pimp my phone, pa ces videti kako je Ninolina sredila svoj telefoncic . 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Hvala svima na cestitkama
.Slike obecavam da ce biti sutra ili prekosutra jer se jos nisam raspakovao a ne znam gde mi je fotoaparat niti kablovi za punjenje telefona
.Mogu samo reci da je iPhone odlican,razmisljam se da mi on bude glavni telefon.

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
madness99, nisi jedini koji je poceo tako da se razmislja. Iako sam u pocetku bio skeptik i dosta pljuvao po iPhoneu, sto ga vishe njakam, sve mi se vishe svidja, i ima bukvalno sve sto mi treba. Jedino me nervira MSG sound, ali i to se da srediti kada ga jailbreakujem. A da, nazalost nema jos nijedna dobra GPS aplikacija, mada me i GMaps odusevio - vidim svoju zgradu kao na dlanu 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Čestitke! Mislim da si imao sreće što je prošla N96.
Meni je taj telefon ružan (posebno u usporedbi sa N95 8GB), a kažu da je zbog tog procesora i spora dosta... Realne prednosti su više memorije on-board + ulaz za kartice i kažu da je OK za muziku. Sve ostalo je na strani N95. Zdravo da ga trošiš. 
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Hvala svima na cestitkama i lepim zeljama
Namuci me navigacija , na tytn-u II sam koristio IGO8 ali na tuch-u nece da radi. Krene sa instalacijom i pukne. Pokusavao sam sve i svasta i nista nije uspelo. Na kraju sam instalirao on course neki program za navigaciju.
Kakva su vasa iskustva sa navigacijom kod touch pro-a?

Namuci me navigacija , na tytn-u II sam koristio IGO8 ali na tuch-u nece da radi. Krene sa instalacijom i pukne. Pokusavao sam sve i svasta i nista nije uspelo. Na kraju sam instalirao on course neki program za navigaciju.
Kakva su vasa iskustva sa navigacijom kod touch pro-a?
Poslednja izmena od Dream Weaver u Pon, 19. Jan 2009. 01:34, izmenjeno 1 put ukupno.
and justice for all...