tehno maniac, Ajde ne zezaj pogledaj zadnje skrinšotove i sve su bile neke jagodo, voće, ..neke fine slićkice.. moram nekad i nesto u mom stilu nabaciti na fon..
Wicker Man, ma ne.. radi se samo o slici,... inace je tema dobra pa se samo ova slika MOH uklopila
Evo par screenshot-ova ..ako hoces mogu potraziti instalacioni fajl teme
nebitan_lik61, ..ilegala ilegala !!! ..ne smes tio da pitas ili trazis na forumu
Heh,... bas sinoc skinuo HTC temu (ovu dole) ..HTC invasion (nesto tako) ..pa, bas je invazija. Nego, super si sredio telefon.. definitivno se ne prepoznaje SE osim rasporeda ikona baterije, mreze i "zvucnika" ..mali off.. ali... poznavajuci kakav si "mobilni fan" ..dali planiras menjati fon posto (po meni) predugo ga imas
Hehe Moram i status bar da sredim, nego radio sam ovo jedno 2h tako da nemam vise zivaca, mozda sutra i to sredim.
Sto se tice menjanja planira se nesto u skorijoj buducnosti, ako SE ne predstavi nesto sto ce me "ocarati", onda ili neki htc ili neka nokija ce da padne
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Dahh.. jako davno smo rapravljali oko HTC-a i s700 modela kojeg si spominjao. Kako je SE krenuo.. kao SE fan cu nosati majicu sa natpisom Sony Ericsson a u ruci Nokia telefon.. na zalost..
mezzano, o postpaidu se jako razmisljam, mozda vec za nekoliko dana i prdjem, najkasnije do pocetka februara, to mi je neki plan. Sto se drugog dela tiche, ja i navijam za veliki klub
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.