Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 17:48
mogao bi da dobijes izmedju 110 i 150 evra za 6515 i to ako imas sreeeeeeeeeeeeeeeeece; znas i sam da je njemu problem zadnji poklopac pa se resetuje (tako bar pise na ama bas svakom forumu o 6515) + nije popularna rezolucija ekrana + nema WiFi +... jga sta da ti kazem... a ti si ga verovatno platio...XXX...
poz
p.s. ako neko ima NOKIA N-GAGE (bilo koju) nek mi se javi na PP ako hoce da proda...
pooz
poz
p.s. ako neko ima NOKIA N-GAGE (bilo koju) nek mi se javi na PP ako hoce da proda...
pooz
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
haralampije, poklopac je resen, meni inace nije pravio probleme ali sam to odradio za svaki slucaj, u pitanju je mikro prekidac koji se premosti za 5 sekundi sto sam i uradio
Da, nema wifi, jbg, moze uz karticu.. Rezolucija, pa da, jeste 240 x 240 ali svaka tj barem ogromna vecina aplikacija ima svoju alternativu za squre displeje. A koliko sam ga platio.. pa recimo daleko ispod realne cene, i za nekih 150 bih i pristao da ga prodam.
Hvala u svakom slucaju haralampije

Hvala u svakom slucaju haralampije

-
- Novajlija
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
haralampije, pa ko zna sta je i gde je tvoj drugar trazio, ali veruj mi da se prilicno lako nadje, naravno, iako imas volje da potrazis to sto ti treba
A sto se wifi kartice tice, pa ja sam imao ponudu za nekih 25-30 eura svejevremeno da uzmem pa nisam... Ne znam stvarno kako se napolju cene krecu. No, da ne idemo u off, hvala jos jednom!

- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Zanima me koliko para mogu da izvucem za Motorolu Z6 ? Full pakovanje (slusalice,bluetooth radio(koji shiri na 3.5 jack),3.5 slushke,bluetooth bubica za pricanje,punjac i jos neke sitnice) Motorola je extra ocuvana znaci nigde ogrebotina ili nesto tako,slajd vrh radi... kolko mogu da izvucem?
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Novajlija
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Realno 30 eur max vredi vodafone 533, nemoze da se otkljuca tel, a ako ga neko otkljuca trazice 1000din za dekodiranje, sto se neisplati.
Tako da realno jako ga je tesko prodati upravo zbog toga sto radi samo na Vip mrezi.
U ovom slucaju na otkup nemoj ni da racunas, a ako ti ga neko uzme u zamenu i racuna ga 15 eur, dobro si prosao u tom slucaju.
Tako da realno jako ga je tesko prodati upravo zbog toga sto radi samo na Vip mrezi.
U ovom slucaju na otkup nemoj ni da racunas, a ako ti ga neko uzme u zamenu i racuna ga 15 eur, dobro si prosao u tom slucaju.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Taman toliko Njami, mozda cak i 240 ako imas srece.Ti stavi prvo 240 pa ako ne bude islo spusti na 230 i mislim da ces brzo naci kupca 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
borisjer, ima zastitnu plastiku,a vidi ako mozes i jeftinije da prodjes jer ocuvane polovne primerke mozes naci vec za 260-270e....a zamena maske + sve ostale peripetije (trazenje,kvalitet maske...) + 200e za tel
Njami, mislim da ces ga tesko prodati za te pare,ipak je on u januaru bio na CT promociji sa cenom od 19 hiljada din....

Njami, mislim da ces ga tesko prodati za te pare,ipak je on u januaru bio na CT promociji sa cenom od 19 hiljada din....
D500&E71