vezao sam se i za n95-8gb, nikad me nije izneverio, ali boze moj, ako budem menjao fon, njega cu morati da prodam...ipak nisam toliko bogat da bi izgustirane telefone stavljao u fioku. na zalost
Repriza
- Mirko BGD
- Mobil manijak

- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
stalno mi se to desava. recimo poslednji put sam se toliko vezao za n70 me koju sam uzeo preko telekoma i nosio je godinu i po dana da je nisam ni prodavao. stavio sam je u fioku... neka je.
vezao sam se i za n95-8gb, nikad me nije izneverio, ali boze moj, ako budem menjao fon, njega cu morati da prodam...ipak nisam toliko bogat da bi izgustirane telefone stavljao u fioku. na zalost

- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja ne mogu da zamislim sebe bez N91!!! Taj telefon mi je toliko prirastao za srce da već planiram kako ću za nekoliko godina ako crkne! Danas mu, nadam se napokon, mijenjam masku, da duže bude nov
. Radi fantastično, al' me strah (kad čovjek nešto voli strah ga da će to da izgubi
). Kupio bih još jedan nov (no matter 4 or 8GB), da ga imam ako (i kad) ovaj crkne.
Super Sayian, imam ti ja 3250 (drug mi je pozajmio, ali kao da je moja, on je nikako ne voli)
.
Nadam se da nisam off, da je Lobachewsky i na ovo mislio.
Pozdrav!
Super Sayian, imam ti ja 3250 (drug mi je pozajmio, ali kao da je moja, on je nikako ne voli)
Nadam se da nisam off, da je Lobachewsky i na ovo mislio.
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Pa u poslednje vreme ne. Kao i sa odećom i obućom....... jedino što sada repriziram su Timberlandove kanđanke
A nekad ranije da. Dobio sam 3310, pa ga vratio, pa kasnije kupio, pa mi je ukraden, i onda opet dobio 3330, tako da su mi realno 3 skoro potpuno ista za redom prošla kroz ruke. A onda su stigli ekrani u boji
A nekad ranije da. Dobio sam 3310, pa ga vratio, pa kasnije kupio, pa mi je ukraden, i onda opet dobio 3330, tako da su mi realno 3 skoro potpuno ista za redom prošla kroz ruke. A onda su stigli ekrani u boji
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E bas razmisljam pre neki dan o ovom fenomenu repriza i ne mogu da verujem da se to meni desilo,naime menjao sam mobilne nekad na nekih 9 meseci -godinu dana u proseku i mislio sam da cu tako stalno,pa sam cak i racunao, cirka 75 godina oko 80 modela i tako te stvari
,ali desio se iphone, uzeo sam ga kad je izasao negde u avgustu te godine 4gb i nacisto se odusevio,nosio ga godinu dana malo jace i onda uzeo e71,sa namerom da prodam iphone,ali naproto nisam mogao da se odvojim od njega ,nego sam ga samo zamenio uz moju doplatu za 8gb ,ali mladji godinu dana(zadnja verzija starog iphona),i ubacio najnoviji sftver i cepa samo tako isto kao i najjnoviji koji iskreno razmisljam da uzmem kad ovog budem izgulio bas posto ga ne drzim u nekoj zatiti i eto godinu i i po sa tim mobilnim i jos uvek me odusevlajva,jednostavno ima sve sto meni treba i to je to.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ako se budem ponovo vratio na nešto staro,biće to ili Treo 650 ili Nokia 3650.Doduše,nju sam i koristio u dva navrata,u međuvremenu kupio drugi fon i malo drndao,a onda opet izvadio 3650 iz fioke....na kraju sam je lepo prodao i nisam je uzimao više....sada bih,ako bih našao neki dobar primerak,čak čuvam i cd sa programima za nju.A Treo,pa to se ne da opisati....jako mi je žao što sam prethodni prodao,i sad bih uzeo jedan da mi stoji u fioci i uzmem ga malo da prošetam kad me udari nostalgija.
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
-
my name is nenad
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Čet, 26. Feb 2009. 23:01
-
..::Bobby::..
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ja se ne bih vracao nesto pretrjerano, vise mi se svidja ideja da uzmem nesto za cim sam zudio, svojevremeno a nikad nisam imao.
Panasonic GD92,X700 i tako jos neki manje ili vise stari telefoni, pod uslovom da se nadje nesto valjano, jer vrlo je tesko doci sad do nekog ispravnog i dobro ocuvanog starijeg fona.
Npr. na buvljaku sam vidio startac motorolu, i veoma mi se svidjela, ali nije radila..
Panasonic GD92,X700 i tako jos neki manje ili vise stari telefoni, pod uslovom da se nadje nesto valjano, jer vrlo je tesko doci sad do nekog ispravnog i dobro ocuvanog starijeg fona.
Npr. na buvljaku sam vidio startac motorolu, i veoma mi se svidjela, ali nije radila..
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3