Imaju li PSP i MP3 plejeri budućnost pored telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

tehno maniac napisao:

npr. u stanju je potuno odmeniti iPod i GPS, ali digitalni i PSP može malo manje kvalitetno "emulirati"
Druze jesi li ti nekad koristio PSP? To je tako mocna multimedijalna igracka da je to strasno, igre su bez preterivanja na nivou PS2, ekrancina je ogromna i bruka lepo izgleda(video sam na netu da poslednja generacija PSP ima jos bolji ekran), a modabilan je u beskonacnost i skoro svakodnevno izlaze neke nove korisne aplikacije za njega. Po pitanju multimedijalne igracke mislim da trenutno ni jedan telefon ne moze da mu pridje.
5130+Koss the plug....

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

... niti ce ijedan telefon moci da se dovede na priblizno isti nivo jos najmanje 4-6 godina :wink:

Ali: "....i PSP može malo manje kvalitetno "emulirati" " Hahahahahahahahahahahahahahahahah :lol:
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

N-GAGE igrice su po meni u rangu sa PS1, dok je PSP koliko sam primjetio ista grafika kao na PS2 tako da o tome ne vrijedi raspravljati. :) :) :) :) :) :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bas tako... Plus, mnogo je prijatnije surfovati na onolikom ekranu nego patiti se na telefonu :D Pa, psp ima i kameru, pa moze odmeni DVD player na putu (ne bas al ono, nije lose za prvu pomoc)... neverovatna sprava :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

kapoerista90 napisao:Bas tako... Plus, mnogo je prijatnije surfovati na onolikom ekranu nego patiti se na telefonu
Zavisi na kom telefonu...recimo meni je PSP smrt za surf zbog nedostatka tastature, mnogo mi je bolji surf na E61 npr, qwerty je cudo nema pogovora, na stranu i manji ekran i sve ali kad na PSP treba da ukucas adresu otelis se.
5130+Koss the plug....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Masterokrata začudio bi se kada bi video kako ljudi brzo kucaju adrese na tom čudu.uz malo vežbe ide brzo veruj mi.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Hteo bih na nesto da skrenem paznju, i za to cu iskoristiti spisak koji je tehno maniac naveo i dodati trajanja baterija:

1.PSP nov oko 6h
2.iPod touch je oko 20h
3.Pristojan digitalac je oko 300slika
4.nokia 1200 i sl. oko 7dana
5.GPS navigator je oko 15h+

A omnia, innov8 ili N95 8gb ukoliko se koriste sve ove funkcije 2h

I gde tu na kraju ostaje baterije za primarnu funkciju telefona tj razgovor? Meni se barem milion puta desila situacija da ne mogu da slusam muziku na mobilnom jer mi je baterija "na kecu" i moram da je stedim za slucaj da me neko zove. Kada koristim plejer pored telefona, slusam ga dok dusu ne ispusti. :)

PozZ

*mozda sam za neku stavku omasio malo trajanje baterije, jer me je mrzelo da trazim zvanicna trajanja po netu. Ovo je samo moj utisak, kako bih vam slikovitije preneo svoje misljenje.

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

Cek ti imas 5 ruku pa ces sve te uredjaje odjednom nositi_

Npr psp ima oko 300g Ipod 60 digitalac 600g nokia 70g navigator 200g * sve gramaze okvirno recene

Plus torba za sve to 1kg. + punjaci za sve itd da ne pricamo vise. Iskreno :

Navigacija u potpunosti zamenjena
Fotoaparati oko 70% za dve god i oni ce biti
Muzika oko 90% sa boljim sluskama u potpunosti

Igrice nisu niti ce biti. Zbog velicine ekrana i tastature. Jedini preko bezicne tastature je moguce.

:D :oops: :P 8) 8)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

markosvaba, digitalac koji ima 600g je DSLR, a ne neki tzv. pristojan koji moze da stane u dzep.
Navigacija nije u potpunosti zamenjena jer ne moze da se poredi navigacija koja je u kolima ili kao posebno dokupljeni sistem sa ovim sto je u telefonu, zbog toga sto telefon jos nije dorastao pravom GPS-s.
Ako vec ides negde i treba ti navigacija sigurno ne ides biciklom ili autobusom vec svojim kolima, tada ti ne treba PSP da se igras, a i ako ti treba u kolima ima mesta koliko god hoces da potrpas ove stvari. Kada stignes na mesto gde si hteo ostavis GPS u kolima, a ostalo poneses sa sobom sto moze stati u neku torbicu koja se nosi preko ramena ili oko struka.

Sta ce ti punjaci ako ides negde na par sati?
Ako ides na duze onda opet nosis i vecu torbu gde ces sve potrpati!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Bas tako... Drugo, uzmi Ipod nano kao primer... tolicki je da i dok slusam muziku, steknem osecaj da sam ga izgubio... drugo, baterija traje ceo dan, ako sto je Koren rekao, PSP nikad ne koristim u kolima... osim ako neko drugi ne vozi :P Digitalaca imas kakve hoces, od onih tankih sitnih, do DSLR, za koje ti treba ranac... Tako da ti racunica nije bas najbolja...
a to da ce za 2 god da zamene fotoaparate... Nema sanse... mozda za 10,al za sad jos ne... Mislim, ipak se u fotoaparatu nalaze razne dzidza bidze koje ga cine time sto jeste... da to potrpas u tel, imao bi oko 300 grama, i bio bi velicine moje patike (br 49)...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori