Kabl mini-USB - USB
Kabl mini-USB - USB
Zna li ko dje ima u Bg da se kupi kabl da je s jedne strane onaj pravougli mini-USB, ne onaj manji kockasti kao recimo za printer, a sa druge obicni USB za komp, treba mi za D500? U Pg sam svuda trazio, niko nema... 

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
BG Elektronik
Bul. kralja Aleksandra 34, 3033-970
Bul. kralja Aleksandra 38, 3033-960
Jedna od ove dve radnje ima kablove, nazovi i pitaj.
Logo
Bul. kralja Aleksandra 261, 3820-535, 344 0090
Na www.logo.co.yu imaš katalog->PC kablovi i adapteri->PC kablovi.
Tebi treba USB kablić kao za digitalni aparat ili DV kameru, ne znam kakav konektor ima D500, ali ako je standardan, verovatno je isti kao i na Motoroli, možeš da probaš onaj za A925. Uostalom, verovatno imaš Samsungove kabliće u Roamingu.
Bul. kralja Aleksandra 34, 3033-970
Bul. kralja Aleksandra 38, 3033-960
Jedna od ove dve radnje ima kablove, nazovi i pitaj.
Logo
Bul. kralja Aleksandra 261, 3820-535, 344 0090
Na www.logo.co.yu imaš katalog->PC kablovi i adapteri->PC kablovi.
Tebi treba USB kablić kao za digitalni aparat ili DV kameru, ne znam kakav konektor ima D500, ali ako je standardan, verovatno je isti kao i na Motoroli, možeš da probaš onaj za A925. Uostalom, verovatno imaš Samsungove kabliće u Roamingu.

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Evo, izgleda da je ovo kablić...

Samsung D500 USB Data Cable
Cable uses FTDI chip to allow usb cables to be used for serial (com) port applications, It also allows for faster transfer rates.
Znači, nije mini USB, već ide na Samsungov data port, kao i kod starijih modela.

Samsung D500 USB Data Cable
Cable uses FTDI chip to allow usb cables to be used for serial (com) port applications, It also allows for faster transfer rates.
Znači, nije mini USB, već ide na Samsungov data port, kao i kod starijih modela.

● PRAVILA FORUMA ●