Repriza

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

stalno mi se to desava. recimo poslednji put sam se toliko vezao za n70 me koju sam uzeo preko telekoma i nosio je godinu i po dana da je nisam ni prodavao. stavio sam je u fioku... neka je.
vezao sam se i za n95-8gb, nikad me nije izneverio, ali boze moj, ako budem menjao fon, njega cu morati da prodam...ipak nisam toliko bogat da bi izgustirane telefone stavljao u fioku. na zalost :cry: :cry: :cry:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

uhh tako bih zeleo da uzmem ponovo K800,jer to je telefon koji mi je najzalije sto sam prodao :( tako dobar telefon :(
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Za sada jedino za cim zalim, i sto bih rado ponovo uzeo jeste k750i... Za sad mi k800i ne nedostaje :D ali mislim da ce doci i to vreme :(
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Telefon za koji sam najvise bio vezan je Nokija N93i. Kod mene je bila definitivni rekord od 7 mjeseci, i prodao sam je samo zato sto mi je dosadila. Gorko se kajem :smutny: Da mi opet naleti ekstra nova/polovna, uzao bih je :wink:

Pozdrav.
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ja ne mogu da zamislim sebe bez N91!!! Taj telefon mi je toliko prirastao za srce da već planiram kako ću za nekoliko godina ako crkne! Danas mu, nadam se napokon, mijenjam masku, da duže bude nov :). Radi fantastično, al' me strah (kad čovjek nešto voli strah ga da će to da izgubi :)). Kupio bih još jedan nov (no matter 4 or 8GB), da ga imam ako (i kad) ovaj crkne.
Super Sayian, imam ti ja 3250 (drug mi je pozajmio, ali kao da je moja, on je nikako ne voli) :P .

Nadam se da nisam off, da je Lobachewsky i na ovo mislio.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Ja sam N95 8GB kupovao 5 puta,sve sam telefone imao i probao preko wm.palma.symbiana,dumb telefona ali se njemu uvek vracam jer je tel stvarno najjaca masina,razmisljam spomenik da mu podignem u znak zahvalnosti! :wink:
>> N7100 <<

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa u poslednje vreme ne. Kao i sa odećom i obućom....... jedino što sada repriziram su Timberlandove kanđanke :D

A nekad ranije da. Dobio sam 3310, pa ga vratio, pa kasnije kupio, pa mi je ukraden, i onda opet dobio 3330, tako da su mi realno 3 skoro potpuno ista za redom prošla kroz ruke. A onda su stigli ekrani u boji :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E bas razmisljam pre neki dan o ovom fenomenu repriza i ne mogu da verujem da se to meni desilo,naime menjao sam mobilne nekad na nekih 9 meseci -godinu dana u proseku i mislio sam da cu tako stalno,pa sam cak i racunao, cirka 75 godina oko 80 modela i tako te stvari :lol: ,ali desio se iphone, uzeo sam ga kad je izasao negde u avgustu te godine 4gb i nacisto se odusevio,nosio ga godinu dana malo jace i onda uzeo e71,sa namerom da prodam iphone,ali naproto nisam mogao da se odvojim od njega ,nego sam ga samo zamenio uz moju doplatu za 8gb ,ali mladji godinu dana(zadnja verzija starog iphona),i ubacio najnoviji sftver i cepa samo tako isto kao i najjnoviji koji iskreno razmisljam da uzmem kad ovog budem izgulio bas posto ga ne drzim u nekoj zatiti i eto godinu i i po sa tim mobilnim i jos uvek me odusevlajva,jednostavno ima sve sto meni treba i to je to.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ako se budem ponovo vratio na nešto staro,biće to ili Treo 650 ili Nokia 3650.Doduše,nju sam i koristio u dva navrata,u međuvremenu kupio drugi fon i malo drndao,a onda opet izvadio 3650 iz fioke....na kraju sam je lepo prodao i nisam je uzimao više....sada bih,ako bih našao neki dobar primerak,čak čuvam i cd sa programima za nju.A Treo,pa to se ne da opisati....jako mi je žao što sam prethodni prodao,i sad bih uzeo jedan da mi stoji u fioci i uzmem ga malo da prošetam kad me udari nostalgija.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Do sada bez reprize, a mislimd a se nikad ne bih ni vracao na neki stari model koji sam imao i izgustirao. Ionako sve stvari chuvam :) Neki su telefoni prodati, neki su jos uvek na prodaju :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sharlo_03
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 19:49

Post od sharlo_03 »

Siemens c45 sam 2 puta koristio, ali zato sto mi je prvi riknuo. ^.^ Inace, tesko mi pada da se resavam svoje nokia 3250, evo sad sam je stavljao u oglase, bice mi zao resiti se telefona. :(

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

araphel, Uh bre sto spomenu treo 650,taman na njega zaboravim...
Kako bih ga voleo posedovati. :roll:
miodrage, Ja mislim da bi se ti vratio na E61 nekada,ako bi bio primoran da je prodas. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Wicker Man, tesko... jeste da ga mnogo volim, ali sam ga stavio u oglase za prodaju. Elem, naglasavam, ne vracam se na staro. Hladna jela ne valjaju kada se podgreju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

sad ce on iskopa novo mezimce... videcete :) Kad nadje neki eten ili tako nesto cudno :) :P salim se miodrage :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

my name is nenad
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Feb 2009. 23:01

Post od my name is nenad »

Nije mi se desilo da sam imao isti model 2 puta,ali mi se desilo da krenem u prodavnicu sa namerom da kupim w810 a uzmem k750 jer je bio jeftiniji. i nisam pogresio jer su u 90% karakteristike ova dva telefona identicne. Onih 10% nije bilo vredno razlike u ceni.

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

AAa miodrage nemoj mi reci da prodajes e61?/ Posle mnogih godinaa?? :uhuh: xD :lol: juuu nikad nisam mislio da ce se ovo desiti!! N I K A D A !! 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ja mnogo volim samsung D600, bio je kod mene rekord od godinu i 2 meseca i evo ga još u fioci, radi.Jednostavno nisam imao želje ni volje da ga prodam, a cena kada sam trebao da ga prodam je bila 100€...
Nokia C6

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Ja se ne bih vracao nesto pretrjerano, vise mi se svidja ideja da uzmem nesto za cim sam zudio, svojevremeno a nikad nisam imao.
Panasonic GD92,X700 i tako jos neki manje ili vise stari telefoni, pod uslovom da se nadje nesto valjano, jer vrlo je tesko doci sad do nekog ispravnog i dobro ocuvanog starijeg fona.
Npr. na buvljaku sam vidio startac motorolu, i veoma mi se svidjela, ali nije radila..
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Jos nijednom nisam reprizirao, al ako se to desi jednog dana, to ce biti SE W950 ... Najbolji muzicki player koji se moze kupiti za takve pare, sa funkcijom telefona ! :wink:

Odgovori