GPS navigacija
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dulentse, ako ti treba "prava navigacija" neces se mnogo ovajditi od besplatnog softvera.
Ima jako puno S60 i Windows Mobile besplatnog GPS softvera ali nista od toga ti nece pruziti "pravi dozivljaj". Mozes da probas Google Maps ali se onda spremi da placas troskove gprs-a za prenos mapa.
Postoje besplatne aplikacije sa "offline" mapama, ali bez navigacije. Ima cak i Java aplikacija npr. "trekbuddy".
Ima jako puno S60 i Windows Mobile besplatnog GPS softvera ali nista od toga ti nece pruziti "pravi dozivljaj". Mozes da probas Google Maps ali se onda spremi da placas troskove gprs-a za prenos mapa.
Postoje besplatne aplikacije sa "offline" mapama, ali bez navigacije. Ima cak i Java aplikacija npr. "trekbuddy".
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Izasao je Garmin 5.00.30
Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:
Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
Improve map drawing performance.
Changes made from version 5.00.20 to 5.00.30:
Provide support for Nokia 5800 (S60 touch screen).
Provide a background service that monitors incoming messages which may contain information used by Garmin Mobile XT. A new setting will allow the user to turn this option off (Tools -> Settings -> System -> Launch Background Service).
Improve map drawing performance.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei, evo i linka http://www8.garmin.com/software/GarminM ... _50030.exe ovo je legalan link pa....
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
http://www8.garmin.com/vehicles/bundles ... icles.html
Ako vam je klasicna strelica dosadila na garminu onda idite na LEGALAN link gore i mozete skinuti jos nesto novih.....
Ako vam je klasicna strelica dosadila na garminu onda idite na LEGALAN link gore i mozete skinuti jos nesto novih.....
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ljudi,ovako.. izgleda da sam ja crna ovca i da imam problem sa GPS-om na Nokiji 6220... Elem kad udjem u Nokia maps (kako li se vec zove) on mi trazi interenet konekciju koju nekim slucajem nemam uopste (moram da podesim 064).. e sad juce sam bio napolju moj drug ima N95-icu i njemu shljaka normalno ima i on problema dok uhvati satelit ali on ima one 3 crtice dok ja nemam ni jednu!! Mislim pokaze 1 pa 0 i tako stalno
jel to neki problem do telefona ili do toga sto nemam internet konekciju?! 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Igor88bg, nznm a mislim da ima ako je 4 mb vece..... a te veicals su mi usporile garmin malo duze se oko 10 sec startuje..... jel neko ima iz Novog Sada?????? meni u zadnje vreme u NS-u jako sporo treba da uhvati satelit oko 10 min najmanje sa Garminom XT..... jel moguce da mi se antena za gps pokvarila ili sta je to???
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cale, GPS signal u NS je isti kao bilo gde na planeti. GPS signal nije nesto sto zavisi od operatera i lokacije.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Meni u NS sad u proseku treba oko 45sec sa 5.0.0.20 i nisam zadovoljan, sa 5.0.0.10 je prosek bio oko 15 sec. Mada mislim da ima nešto u tim žalbama, jer u zadnje vreme mi se dešava da neće uopšte da uhvati signal, do pre mesec dana mi se to nije dešavalo.
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid