Najizdržljiviji telefon...
Uvek sam obučen u plavo, tamno, svetlo, sivkasto, ali je plavo, ili, ako mi nije kompletna odeća plava, onda barem delimično. Volim Windows XP jer je plav, zid iza mene je teget, živim po plavim nebom... To je isto plavo, samo ti se činilo da je belo. Veruj, svi su plavi, samo svetlije. 

U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Re: Najizdržljiviji telefon...
Najizdrzljiviji fon na svetu je Ericsson T28,taj je samnom prosao i sito i reseto,preziveo je i to da on bude lopta za fudbal da padne s drugog sprata i da ga bacam na drugi kraj prostorije a jedini kvar koji je za sve to vreme imao je bio mikrofon,Ziv je i dan danas i radi!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 09. Jun 2005. 00:27
- Kontakt:
Najizdrzljiviji telefon za koji ja znam je n5110:
iako nije predvidjen da bude shock proof desilo se sledece:
mom drugu je pao sa 4.sprata, telefon se rastavio na sastavne delove, on se strchao pokupio ih sklopio i sve je proradilo, jedina steta je sto je napiklo staklo na maski i nista drugo!
Jedan spanac mi je rekao da je svoju sluzbenu n5110:
1.jednom dok je razgovarao u kaficu se iznervirao i ubacio ga u bokal vode i izasao iz kafica, konobar ga je samo izvadio i vratio mu sutradan kada je ponovo dosao i pitao da li su bacili telefon, telefon je radio bez problema
2.isti telefon je jednom izbacio kroz prozor automobila dok je vozio, nakon 500m se sazalio i vratio po njega, pokupio ga, sklopio i tel radi
3.opet isti telefon dok je razgovarao bacio ga u vazduh a onda ga na volej napenalio u zid, telefon opet na sastavne delevove se raspao, sklopio ga i opet je radio
I ja sam imao 5110 dosta dugo i ispadao mi je milion (bukvalno) puta i bacao sam ga jedno 100 puta na beton, mermer, u sneg, u baru i sl, telefon je posle svega toga ziv i josh uvek radi, sada ga koristi cale i sljaka bez problema, chak ni bateriju nismo menjali od kada je kupljen (mislim da je od `98god.) i idalje drzhi pristojno!
Zmaj od telefona!
Eh kad bi pravili takve danas
Pozdrav DrunkDwarf
iako nije predvidjen da bude shock proof desilo se sledece:
mom drugu je pao sa 4.sprata, telefon se rastavio na sastavne delove, on se strchao pokupio ih sklopio i sve je proradilo, jedina steta je sto je napiklo staklo na maski i nista drugo!
Jedan spanac mi je rekao da je svoju sluzbenu n5110:
1.jednom dok je razgovarao u kaficu se iznervirao i ubacio ga u bokal vode i izasao iz kafica, konobar ga je samo izvadio i vratio mu sutradan kada je ponovo dosao i pitao da li su bacili telefon, telefon je radio bez problema
2.isti telefon je jednom izbacio kroz prozor automobila dok je vozio, nakon 500m se sazalio i vratio po njega, pokupio ga, sklopio i tel radi
3.opet isti telefon dok je razgovarao bacio ga u vazduh a onda ga na volej napenalio u zid, telefon opet na sastavne delevove se raspao, sklopio ga i opet je radio
I ja sam imao 5110 dosta dugo i ispadao mi je milion (bukvalno) puta i bacao sam ga jedno 100 puta na beton, mermer, u sneg, u baru i sl, telefon je posle svega toga ziv i josh uvek radi, sada ga koristi cale i sljaka bez problema, chak ni bateriju nismo menjali od kada je kupljen (mislim da je od `98god.) i idalje drzhi pristojno!
Zmaj od telefona!
Eh kad bi pravili takve danas

Pozdrav DrunkDwarf
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cikusa, moracemo da uvedemo nagradu za najstariju ozivljenu temu, ovoj je falilo samo jos mesec dana (i jos koji dan pride) pa da bude mrtva barem 5 godina.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
drago mi jetomas.hokenberi napisao:cikusa, ....

[Edit:] tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno citiranje celih poruka. Sledeca takva poruka ce biti obrisana bez obavestenja!
Za vise informacija o pravilima foruma: Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49