Imam Nokiu 6600, kako da prebacim imenik na komjuter??? Nalazi se na: C:/sistem/data/contacts.cdb Ali ne znam kako da ga posaljem na komp, kada pokusam on kaze da je "In use"! A i kad bi prebacio, sa kojim programom mogu da otvorim taj "cdb" format.
Sorry, zurio sam pa nisam imao vremena da gledam po forumu Nego pogledao sam ove linkove sto si stavio. Imam problem da reimenujem "Data" u nesto. Kaze: "In use" Kako da uradim taj "Restart telefona uz olivcicu"???? Pa da probao tako. Hvala...
Restartuješ mob (ili ugasiš pa upališ), pritisneš taster sa olovčicom i držiš ga dok se ne pojavi wallpaper, to je nešto kao "safe boot", preskače se sve što se pokreće kroz autostart. Ako nikako ne možeš da reimenuješ Data folder, koristi Smart vCard - skoro je isti rezultat, a mnogo je lakši način.
pa uzmi najnoviji nokia pc suite koji dolaze u cd-u nokije 6680.tu ti se nalazi ikona add contect i mozes sve kontekte prebaciti sa mob. na komp. i obrnuto.
samo ti je potrebno da nabavis taj cd od nelkog prijatelja i sve ce biti ok
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.