Kako da kopiram imenik sa tel. na komp.?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Kako da kopiram imenik sa tel. na komp.?

Post od Boris Bila »

Imam Nokiu 6600, kako da prebacim imenik na komjuter??? Nalazi se na: C:/sistem/data/contacts.cdb Ali ne znam kako da ga posaljem na komp, kada pokusam on kaze da je "In use"! A i kad bi prebacio, sa kojim programom mogu da otvorim taj "cdb" format.

Hvala unapred :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ala je neko lenj da malo potraži... :uhuh:

Evo malo ovde
www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?t=1286
pa još malo ovde
www.mobilnisvet.com/forum/viewtopic.php?p=12317
i ja dodam da će Smart vCard eksportovati na komp svaki kontakt pojedinačno kao .vcf fajl ili će sve završiti u adress book-u, u zavisnosti od podešavanja u opcijama za BT (ako njega koristiš). Ako negde zapneš, pusti scream! ;)

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

Sorry, zurio sam pa nisam imao vremena da gledam po forumu :smutny: Nego pogledao sam ove linkove sto si stavio. Imam problem da reimenujem "Data" u nesto. Kaze: "In use" Kako da uradim taj "Restart telefona uz olivcicu"???? Pa da probao tako. Hvala...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Restartuješ mob (ili ugasiš pa upališ), pritisneš taster sa olovčicom i držiš ga dok se ne pojavi wallpaper, to je nešto kao "safe boot", preskače se sve što se pokreće kroz autostart. Ako nikako ne možeš da reimenuješ Data folder, koristi Smart vCard - skoro je isti rezultat, a mnogo je lakši način.

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

pa uzmi najnoviji nokia pc suite koji dolaze u cd-u nokije 6680.tu ti se nalazi ikona add contect i mozes sve kontekte prebaciti sa mob. na komp. i obrnuto.
samo ti je potrebno da nabavis taj cd od nelkog prijatelja i sve ce biti ok
The Bloody Alboz

Odgovori