Koji telefon imate?
Vincent, cena original maske i jeste negde toliko,s obzirom da je model koji se vise ne proizvodi i da je metalna maska u pitanju,a imas i zezanje sa onim kontaktima na poklopcu.naravno,to pod uslovom da ti racunaju i zamenu u cenu.Taj N91 je fantastican,i jedina mana otprilike mu je samo onaj muljavi zvuk u spikerfonu.
Ma znam ja da maska vrijedi toliko, rasklapao sam telefon i znam koja je artiljerija u pitanju, ali baš zato što je model star i niko ga maltene nema i ne traži masku za njega mora cijena da ide malo niže! Naravno da računaju zamjenu, nisu baš toliki lopovi! Što se tiče spikerfona, problem je u tome što ja sagovornika čujem super, a on/a mene loše, tj. krči moj glas. A, što ti prodade tvoj N91, crni sine? Naljutio sam se bio na tebe tad
Znam da su te smarali sertifikati, ali osjetio sam se lično uvređen (i iznenađen
).
Pozdrav!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Pa onako....Meni telefon mora da bude nenormalno dobar i napucan svime i svacime da bi mi drzao paznju vise od tri meseca.A na n91 me je jako nervirao taj priguseni spikerfon,tojest melodije zvona jako lose zvuce.I onda,kad nadjem jednu manu,moja opsesivna licnost proradi,i vise nista osim te mane ne vidim....Evo,sad i N78 pocinje da dosadjuje lagano.....Sem toga,moram da kazem da mi je od svih OSova,symbian definitivno najluplji.I WM i Palm su mi bili bolji,programi su sarenolikiji,i nema serifikacije.I ono sto me najvise uzasava:Nikakva mogucnost personalizacije homescreena.Handy shell...i tu se stalo...uzas....e to me ustvari najvise iritira....pasce kao sledeci fon neki WM,ili ce biti povratak na palm,vidim ja 

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
Hvala,hvala!Telefon je stvarno fantastican,jedini minus je sto nema WiFi,ali to mi je vise nego nadoknadjeno odlicnim Vip-ovim paketom.Uzeo sam Postpaid 700,i dok traje ugovor,tojest 24 meseca,Blackberry usluga mi je besplatna,i plus imam 1Gb protoka na Blackberry browseru besplatno svaki mesec
A telefon je zaista odlican,ekran je fantazija!!!Evo sabiram se da napisem prve utiske.

A telefon je zaista odlican,ekran je fantazija!!!Evo sabiram se da napisem prve utiske.
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26