Problemi sa Bluetooth-om??!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Problemi sa Bluetooth-om??!!

Post od Zoka »

Imam problem sa Bluetooth-om, a on je sledeci:
Kada hocu neki fajl (aplikaciju, sliku...nebitno) da prebacim sa kompa na telefon, po uspostavljanju veze izbaci mi samo "Operation time out". I tako stalno. Imala sam i ranije taj problem, pa sam sve iskljucivala pa ponovo ukljucivala i to je palilo, ali sada vise ne!!! Ne znam stvarno sta je u pitanju, ako neko zna neka pomaze :|
Samo da napomenem da kada saljem sa telefona na komp nema nikakvih problema!!!
HEEELLLPPPP :smutny:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

rinstaliraj ponovo softver za bt, pa onda probaj, 8) 8) 8) ,ako to neuspe daj jos malo detalja da li ti je ikonica na start meniju da li ti je sve stiklirano za sinhronizaciju itd......

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Upravo sam ponovo instalirala softver ali ne vredi... :smutny:
Sto se tice ikonice sve je ok, ona je na start meniju i pozeleni kada se uspostavi konekcija, sve mi je stiklirano za sinhronizaciju...a najvise me buni to sto kada saljem sa telefona na komp nema nikakvih problema...a kada saljem sa kompa na fon nema sanse!!! Veza se uspostavi, na telefonu mi izadje ono da li zelim da prihvatim konekciju, i ja stisnem YES, i par sekundi posle toga na ekranu kompa mi izadje to "Operation time out". Ne znas stvarno u cemu je problem, s'obzirom da sam ranije bez problema prebacivala sve sa kompa na telefon!!! :|

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

promeni ime telefona vidjivog za bt, ono u opcijama bt-ta pa pre nego posaljes nesto sa kompa na telefon ponovo skeniraj bt uredjaje pa tek onda kad nadje uredjaj sa drugim imenom posalji :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ne mogu nikako da promenim ime telefona vidljivog za bluetooth, ako mozes daj mi malo detaljnija upustava... :smutny:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

kako nemozes :unsure: ,udjes u bt, my phones visibility stavis shown to all, my phones name stavis ime koje hoces i to je to kad na kompjuter stavis da skenira nadje ti bt pod tim novim imenom i to je to :wink:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Probala sam ali ne vredi, opet nece...izgleda da je problem do softvera na kompu, da li mozda mogu da skinem sa neta neku verziju ili...ne znam stvarno sta da radim :smutny: :smutny: :smutny:

mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

Post od mitar »

ima li sp2.ako nemas instaliraj ga posto on nudi neke nove sadrzaje za povezivanje fona i kompa preko bluetutha.probaj to valjda ce ti uspeti

moze ti biti softversi kvar i na kompu,posto sam ja imao vremenom tih problema.
The Bloody Alboz

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

E jeste, bilo je do softvera na kompu. Nocas sam skinula novu verziju softvera sa drajverom sa MSI sajta, instalirala ga, i sad sve radi bez problema :lol:
Rekli su mi da je verovatno istekla upotreba starog softvera, tj. da te na taj nacin proizvodjac primorava da nabavljas nove verzije :| I izgleda da je stvarno bilo tako.
U svakon slucaju hvala puno svima na pomoci :)

Odgovori