Na zalost, ja sam, kao i mnogi posetioci ovog sajta, pre dva meseca prevaren od gorepomenute individue. Molim sve koji su sa njim imali slicno neprijatno iskustvo da mi se obavezno jave na mail rlobacevski@yahoo.com. Hvala unapred
Izmenio naslov:gameforce:Takve stvari se dokazuju i rešavaju u policiji i sudstvu RS
Svi koji su prevareni od X X iz Nisa
Prodavao je preko oglasa, ovde na MS, pre nekih par meseci. Postavljao je oglase nekoliko dana za redom. Nudio je mahom novije SE modele po nerealno niskim cenama. Glavna fora je bila da insistira da mu posaljes novac postom a on tebi navodno salje telefon tek posto podigne novac. Znam da je potpuno idiotski nasesti na to ali sam razmisljao da se nece brukati za 85 eura (toliko sam mu ja poslao) tim pre sto imam sve njegove generalije (adresu, JMBG, broj licne karte...). Na moje pozive sa pitanjem kada ce da mi posalje telefon ili vrati novac on odgovara uvredama i pretnjama (inace jako lose govori i pise srpski, rekao bih da je nas brat rom)
U svakom slucaju sta je trazio to ce i da dobije - ovih dana idem u Nis (200 km daleko ali sta se mora nije tesko), dolazim mu na gajbu i...pa naplaticu mu dug, kamatu, putne troskove a bogami i naknadu za pretrpljeni dusevni bol i naruseni mir
Zato bi bilo pozeljno da se javi jos neko od ljudi koje je prevario (a znam da jeste, da ne objasnjavam sada kako, to je potpuno irelevantno) kako bih, kada vec idem dole, uzeo i novac koji je njima uzeo na prevaru. Eto, to je u kratkim crtama