Svi koji su prevareni od X X iz Nisa

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 30. Mar 2006. 21:17

Svi koji su prevareni od X X iz Nisa

Post od e-treo »

Na zalost, ja sam, kao i mnogi posetioci ovog sajta, pre dva meseca prevaren od gorepomenute individue. Molim sve koji su sa njim imali slicno neprijatno iskustvo da mi se obavezno jave na mail rlobacevski@yahoo.com. Hvala unapred

Izmenio naslov:gameforce:Takve stvari se dokazuju i rešavaju u policiji i sudstvu RS

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

e-treo, sta te je prevario daj neki detalj ako moze.
Da li prodaje negde telefone jos ili samo preko oglasa?

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

Prodavao je preko oglasa, ovde na MS, pre nekih par meseci. Postavljao je oglase nekoliko dana za redom. Nudio je mahom novije SE modele po nerealno niskim cenama. Glavna fora je bila da insistira da mu posaljes novac postom a on tebi navodno salje telefon tek posto podigne novac. Znam da je potpuno idiotski nasesti na to ali sam razmisljao da se nece brukati za 85 eura (toliko sam mu ja poslao) tim pre sto imam sve njegove generalije (adresu, JMBG, broj licne karte...). Na moje pozive sa pitanjem kada ce da mi posalje telefon ili vrati novac on odgovara uvredama i pretnjama (inace jako lose govori i pise srpski, rekao bih da je nas brat rom) :) U svakom slucaju sta je trazio to ce i da dobije - ovih dana idem u Nis (200 km daleko ali sta se mora nije tesko), dolazim mu na gajbu i...pa naplaticu mu dug, kamatu, putne troskove a bogami i naknadu za pretrpljeni dusevni bol i naruseni mir :wink: Zato bi bilo pozeljno da se javi jos neko od ljudi koje je prevario (a znam da jeste, da ne objasnjavam sada kako, to je potpuno irelevantno) kako bih, kada vec idem dole, uzeo i novac koji je njima uzeo na prevaru. Eto, to je u kratkim crtama

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

e-treo, e i on decko nije normalan poslao ti sve podatke, a presao te za sitne pare.
zelim ti uspesnu naplatu dugu. kad zavrsis javi sta si napravio.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

e-treo,слушај,таквој багри треба је**ти све по списку.
Узми му минимум дупло него што си дао. :D
Мало му полупаш по кући,још можеш да поведеш пар ортака,никад се не зна.
Једва чекад да чујем шта је било :lol:
Nokia 6220 Classic

e-treo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od e-treo »

Ma normalno da necu ici sam. On jeste obicna bagra, kao sto rece Godzilla, ali kada ides nekome "na rupu" logicno je da imas "pozadinsku podrsku". Da se nadje :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ovo je pitanje kojim treba da se bavi i da rešava policija a ne Mobilnisvet
Tema na lock a ime izbrisano
Prijavi slučaj policiji
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema