Telefon u Rusiji gde kupiti?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
helen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2009. 18:35

Telefon u Rusiji gde kupiti?

Post od helen »

Poz svima,
iako ne ocekujem puno od ovog topika jer mi tesko ko moze pomoci ali ajde da pokusam. ;) .Treba da uzmem drugi pda(nov ili polovan nebitno) verovatno neki iz htc-a,najverovatnije polovan.Ahem svraticu do Moskve na nekih nedelju dana pa se sta mi je nabolja varijnta GDE DA GLEDAM da kupim pda tamo?
Ovo pitam iz prostog razloga, jer kada se moze cesto procitatati na forumu da kada se neko vrati iz inostanstva, uvek dodje sa neim lepim telefonom sa nekih 100,200e povoljnijom cenom nego ovde..
Eto kad vec idem tamo da i ja probam takvo nesto samo se plasim da mi tesko neo moze pomoci ako mi ne kaze gde da gledam(opet kazem i novi i polovni).
Eto to je to pa ako je neo bio u Moskvi neka me uputi, a ako ne nadjem resenje ne ginu mi ovi nasi prodavci..
Btw nadam se da nije zabranjeno postovanje stranih linkova, najmanje bih zeleo da reklamiram nekoga :dry:
Hvala puno

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

helen
Хај јави ми се на пп сутра.Распитаћу се. :wink:
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imas u Moskvi jednu od najvecih prodavnica elektronike na svetu. Velicine je TC Usce (celog :) ). Prodavnica se zove Garbushka, metro stanica Bagratinovskaja. Odatle ces lako naci, a na Googlu ukucaj samo Gorbushka, Moscow, i dobices i mapu gde se nalazi. Ja sam bio frapiran izborom, i naravno cenama. Nije bas 200€ jeftinije nego kod nas, ali 50-80€ ces sigurno bolje da prodjes.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

helen
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jan 2009. 18:35

Post od helen »

Hvala drugari stvarno nisam ocekivao ovako brze odgovore na ovao preciznu temu..
Ova Gorbuska je sjajna stavise nasao sam Extended bateriju za Tytn 2 :blinky:
Mislio sam njega da uzmem mada cu da vidim sta je jos povoljnije po ceni od modela..
Pozdrav

Odgovori