iskustvo sa telekoplus-om

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 20:06

iskustvo sa telekoplus-om

Post od dragisagisa »

da li mozete da mi kazete kakva iskustva imate sa sajtom www.telekoplus.com, posto u okolnim mestima nigde ne mogu da nadjem SE C510 a video sam na njihovom sajtu da telefone salju na kucnu adresu da li je pameno kupiti telefon od njih (da li su pouzdani, da li salju telefone u full pakovanju itd)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Mislim da je brže da ih nazoveš i pitaš sve što te interesuje.Uglavnom je to od serije do serije.
Ko može da ti kaže šta je SADA u pakovanju osim njih samih?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

a da li je sigurno kupovati kod hjih posto ne vidis sta kupijes nego ti oni salju postom da nije to neka prevara (pa ti posalju neispravan telefon, ne dobijes garanciju ili nesta slicno)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Najsigurnije.Dobijes u fulu,orginalno pakovanje,dvogodisnja garancija za Nokiu,SE i Samsung.Kupio sam od sva tri proizvodjaca telefone sa garancijom od 24 meseca preko operatera.
LG G2 Black,16GB

dragisagisa
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od dragisagisa »

znaci kazes mi da izmem od operatera, ali od njih moze samo uz post paid ugovor na 12 ili 24 meseci ili se varam

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Uglavnom se daju uz post paid na12 i 24 meseci.Nisam video paket sa pri paid-om.Vidi na-
http://www.mtsmondo.com/shop/katalog.php
LG G2 Black,16GB

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Oni su regularna prodavnica, ali pošto imaju ugovor sa operaterom onda u ponudi imaju svoje i neke od modela koje nudi sam operater po uslovima po kojima ih standardno nudi, ukoliko im je ostalo na lageru. A pošto su standardna legalna prodavnica, nema šta da te zezanu. Svojevremeno je bilo nekih pritužbi na uslugu, ljubaznost i neznamšta, ali to je sporadično i vezano za to na koju je nogu prodavac ustao a ne sa samom radnjom. Tako da u suštini imaš sve one uslove koje imaš i u bilo kojoj drugoj prodavnici samo što ti, eto, izlaze u susret i šalju ti ga poštom ako si ti siguran šta je to što hoćeš pa da ne plaćaš bezveze put do njih.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

Ovu prodavnicu mogu da pohvalim,jer sam kupio kod njih Nokiu n73 ja mislim pre 2 godine,i poslali su mi ljudi.Kad mi je stigao telefon bilo je u kutiji sve od opreme,garancija,telefon koji nije sa mreze.Telefon me sluzio ekstra.

Odgovori