iskustvo sa telekoplus-om
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 02. Avg 2009. 20:06
iskustvo sa telekoplus-om
da li mozete da mi kazete kakva iskustva imate sa sajtom www.telekoplus.com, posto u okolnim mestima nigde ne mogu da nadjem SE C510 a video sam na njihovom sajtu da telefone salju na kucnu adresu da li je pameno kupiti telefon od njih (da li su pouzdani, da li salju telefone u full pakovanju itd)
-
- Slučajni prolaznik
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
-
- Slučajni prolaznik
znaci kazes mi da izmem od operatera, ali od njih moze samo uz post paid ugovor na 12 ili 24 meseci ili se varam
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Uglavnom se daju uz post paid na12 i 24 meseci.Nisam video paket sa pri paid-om.Vidi na-
http://www.mtsmondo.com/shop/katalog.php
http://www.mtsmondo.com/shop/katalog.php
LG G2 Black,16GB
Oni su regularna prodavnica, ali pošto imaju ugovor sa operaterom onda u ponudi imaju svoje i neke od modela koje nudi sam operater po uslovima po kojima ih standardno nudi, ukoliko im je ostalo na lageru. A pošto su standardna legalna prodavnica, nema šta da te zezanu. Svojevremeno je bilo nekih pritužbi na uslugu, ljubaznost i neznamšta, ali to je sporadično i vezano za to na koju je nogu prodavac ustao a ne sa samom radnjom. Tako da u suštini imaš sve one uslove koje imaš i u bilo kojoj drugoj prodavnici samo što ti, eto, izlaze u susret i šalju ti ga poštom ako si ti siguran šta je to što hoćeš pa da ne plaćaš bezveze put do njih.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO