1. Sa kojim pravom tvrdish tako neshto. Da li si bio u fabrici gde se proizvode mobilni telefoni (Ja jesam) Da li si otvarao telefon i proveravao kvalitet komponenti u njemu ? (Ja jesam) Da li uopshte znash po cemu se gleda kvalitet komponenti ugradjen u jedan telefon ? (Ja znam) Koliko dugo pratish razvoj mobilne telefonije (ne mislim na forume na kojima svako moze da pishe ono shto hoce) nego na struchne skupove na kojima prichaju ljudi koji su maltene "zive legende" telekomunikacija kao oblasti. Da li znash i za jednog od njih ?
2. Chime stojish iza svojih tvrdnji ? Ja stojim (posle odbrane diplomskogu Septembru) Diplomom ETF-a u Beogradu - odsek telekomunikacije, sa dva struchna rada (jedan iz GSM-a drugi iz TETRA-e) i diplomskim radom koji se bavi 3G-om. Uchescem na SVIM TELFOR-ima (ako uopshte znash shta je to - ne jede se) koji su odrzani od 1997-e godine. I praktichnim znanjem posle 3 godine rada u prodaji mobilnih telefona.
3. Ne napadamo te. Ti nas napadash i u tim napadima ne birash sredstva pa lupash i to stvarno lupash. Uporedjujesh babe i zabe. Nesrodne telefone koji ne mogu da se porede iz jednostavnog razloga, ne rade u istim mrezama, i naravno lajt motiv svake tvoje rasprave je SE pa SE. Pazi SUPER su ali stvarno su im super telefoni, ali to ne znachi da su nepodlozni kritici (a da ima shta da se kritikuje ima, mnogo manje nego kod Nokia-e ali vala ima).
4. "Romane" pishem iz dva razloga: 1.zato shto pored (josh malo pa diplome) imam i zavrshen kurs brzog kucanja tako da mi ne treba mnogo vremena da sistematichno i argumentovano opovrgnem tvoje post-ove kada nisi u pravu (tako da neko ko ne argmentuje svoje stavove u mom mozgu ne uzima mnogo "procesorskog vremena"). Tebi bi dobro doshao jedan slichan kurs ako nishta drugo ono zbog toga da malo korigujesh greshke u kucanju (kako bi te ljudi razumeli). 2. Volim da svoja mishljenja i stavove argumentujem podacima a ne da pishem komentar oblika :"ja nevolimg preklpne telfoe pohto im pcaju zice na pregbu"

5. Osim toga ja u "romanu" ocrnih Nokia-u da nisam mogao vishe, ali stvarno nisam mogao vishe: sub-standardne komponente, dumping (pogledaj shta ovo znachi trebace ti) cene i prodaja bazirana samo na dobrom marketingu a ne na kvalitetu opreme. Pri chemu niko nije rekao nisi u pravu osim tebe (a i ti to nisi rekao nego ponavljash "ti nemash pojma"). Hajde mi objasni ZASHTO nisam u pravu.
6. Moja jako "smor" profesorka srpskog imala je obichaj da za svaku tvrdnju u analizi dela trazi "tri valjna primera" hajde da chujemo tvoja tri valjana primera na ove tri teme:
- Goranche nema pojma.
- Svi SE telefoni su bolji od svojih Nokia ekvivalenata.
- Nokia pravi cigle sa slovima i brojevima.
Sve tri teme su ti na raspolaganju u korespondirajuchim rublikama pa ti sutra ujutru "udri".
7. Kako se ne bi blamirao pred celim forumom odgovor mi mozesh poslati na mail.