XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ko nije probao beli kacamak (od krompira sa saftom od jaja, pavlake i jos necega..) taj nije upotpunio svoj zivot... A neki sada prvi put cuju za to a ja cu da im objasnim i kako izgleda:
Evo automobila koji je jedan od onih koji mi se najvise svidjaju dizajna sto se tice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
IDzO, hvala hvala,jos je dobijen na nagradnoj igri tako da mi je bas drag.
Ovo tvoje je neki fotoaparat ili mi se cini?
Jeste fotoaparat, Canon Ixus 870IS tj. SD 880IS tj. IXY 920 IS. Zavisi od trzista da li je EU, USA i Azijsko od toga mu zavisi i naziv.
Pravi fine slicice do ISO 400, ISO 800 moze proci u crno beloj varijanti, a sve iznad je neupotrebljivo.
Nikola031, hvala
Evo jos jednog finog automobila i malo cveca
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.