bestboy, taj fon je u odlicnom stanju, sarke perfekt, malo mu coskovi izlizani... 9500 je legenda bre, jeste zastareo, ali tebra, neunistiv... wi-fi je dobar na onol'kom ekranu i dosta dugo drzi bateriju...
znaci tako za 88-micu, pade cena, nisam odavno bio na forumu i nisam pratio cene
pozz.
koliko mogu da dobijem za 2god staru nokiu 6120, skroz ispravna?
mislim da to 2 god stara mogu precutati ( ;
btw. s mreze je, kutija, sva prateca oprema(cd, sluje, data kabel, knjiziaca..)
servisi u zameni za njega daju 50E(i manje), i to u zamnei (ne novcu!!)
blitva, nova "legalna" prema cenama na sajtu 178 evra, racunaj da se onda moze "nelegalna" naci za 150eur i manje - nova. Tako da meni deluje da ces tesko izvuci vise od 75-85 evra koliko ovde traze na oglasima, ako i to dobijes.
hvala, tako sam i mislio. pogotovo kad treba dinar da se dobije.
sta je "nelegalana", btw? tj. sta znaci(podrazumevas pod) "nelegalna" nokia?
to sto je s mreze, ne znaci da nije placena,
vec samo da joj se zna poreklo, uvoznik, deklaracija, proizvodj.....
blitva, pod "nelegalnom" podrazumevam - onu koju nisu uvezli ovlasceni uvoznici , vec je do radnji dosla "alternativnim putevima". Originalno su ti primerci skidani sa mreze, "ispali iz kamiona" itd. U svakom slucaju nisu legalno uvezeni, ocarinjeni, nije placen pdv. To vazi za 99% mobilnih telefona koji imaju znacajno nize cene od onih koji su legalno uvezeni, prodaju se bez fiskalnog racuna itd.
Planiram da prodam svoj Samsung i640, star 8 meseci...sta mislite, koliko mogu da dobijem za njega? Extra je ocuvan, nema prakticno ni jednu ogrebotinu, 2 baterije uz njega i eksterni punjac...
Podsecam, to je Windows Mobile telefon
Koliko mogu da dobijem za Omniu 8gb sa folijom na ekranu?
Imam sluske, usb, punjac i futrolu ali USB i sluske iz nekog razloga ne rade [verovatno softwerski problem pa ne mogu da ga flashujem bez usba ali dajem i bluetooth slusku i bluetooth za komp?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.