Takmičenje: najbolja slika sa mobilnog telefona...
Moje misljenje je da to nije prikladno. Zasto? Zato sto ce neko uslikati drvo koje stoji na sred njive pri zalasku sunca (sto ce nekima biti lepo), a neko ce uslikati neku cicu u kupacem i odmah se zna ko je pobedio posto se to svima svidja!
Kada se odredi tema onda su svi upoznati sa tim sta bi se trebalo slikati i tada sve zavisi od inspiracije.
Ako ima jos zainteresovanih zapocnite spisak pa neka se javljaju clanovi narednih 15-tak dana i "fajt" moze poceti. Bio bi zajednicki dogovor oko teme.

Kada se odredi tema onda su svi upoznati sa tim sta bi se trebalo slikati i tada sve zavisi od inspiracije.
Ako ima jos zainteresovanih zapocnite spisak pa neka se javljaju clanovi narednih 15-tak dana i "fajt" moze poceti. Bio bi zajednicki dogovor oko teme.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
IDzO, slažem se sa tobom da je obavezna tema
Isto tako je nažalost i moguće da npr ja nemam na tu temu ni jednu kvalitetnu sliku da pošaljem a djubre ne bih da šaljem, pa se tako broj učesnika može svesti i na 2-3.
Nažalost jedini način po meni je da ostanemo dosledni i da prethodni pobednik odredi temu ponovo i da pokušamo ponovo.
Isto tako je nažalost i moguće da npr ja nemam na tu temu ni jednu kvalitetnu sliku da pošaljem a djubre ne bih da šaljem, pa se tako broj učesnika može svesti i na 2-3.
Nažalost jedini način po meni je da ostanemo dosledni i da prethodni pobednik odredi temu ponovo i da pokušamo ponovo.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ja mislim da je svaka, ali svaka tema do sada bila maksimalno zanimljiva i "slikljiva".
Ne moze niko da mi kaze da je auto tesko pronaci, zivotinju tesko pronaci, cvece isto , nesto od elektronike......... itd itd. Pa hajde, budite posteni pa priznajte.
Samo treba hteti slikati i odvojiti 5 velikih minuta.

Inace, podrzavam, treba da bude tema iz razloga sto smo tako izjednaceni sto se tice izbora slikanja.

Ne moze niko da mi kaze da je auto tesko pronaci, zivotinju tesko pronaci, cvece isto , nesto od elektronike......... itd itd. Pa hajde, budite posteni pa priznajte.

Samo treba hteti slikati i odvojiti 5 velikih minuta.

Inace, podrzavam, treba da bude tema iz razloga sto smo tako izjednaceni sto se tice izbora slikanja.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
I ja mislim da treba ispoštovati proceduru. Tema je zadata i ne bi trebalo da je preskočimo, ili bar znamo ko odredjuje novu temu, a to je pobednik prethodnog takmičenja. Jedino da se da novi rok za slanje slika
Ajd organizatoru takmičenja, neka pobednik zada novu temu, daj novi rok i da se takmičenje nastavi..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Pobednik prethodnog takmicenja je bio Miškoni tako da moze on odrediti temu.
A dok se ne dobije nova tema molio bih potencijalne ucesnike da se prijave da vidimo otprilike ko je u igri!
Kopirajte ovaj deo teksta ispod i pod novim rednim brojem napisite svoje ime.
Spisak ucesnika u takmicenju:
1.
2.
3.
A dok se ne dobije nova tema molio bih potencijalne ucesnike da se prijave da vidimo otprilike ko je u igri!
Kopirajte ovaj deo teksta ispod i pod novim rednim brojem napisite svoje ime.
1.
2.
3.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa ja predložih temu u skladu sa trenutnim vremenskim uslovima, ne zahteva izlazak napolje.
Doduše, sad vlada sivilo ali baš je bilo lepih dana, sneg, sunce, okićeno sve. Može da bude i noćna fotografija, taman da vidimo kako se ko snalazi u mraku.
Nemam ništa protiv da se usvoji neka druga tema ukoliko većini bude zanimljiva. Bitno je da škljocamo!
1. Miškoni
2.
3.

Doduše, sad vlada sivilo ali baš je bilo lepih dana, sneg, sunce, okićeno sve. Može da bude i noćna fotografija, taman da vidimo kako se ko snalazi u mraku.

Nemam ništa protiv da se usvoji neka druga tema ukoliko većini bude zanimljiva. Bitno je da škljocamo!

1. Miškoni
2.
3.
● PRAVILA FORUMA ●
Jos jedan predlog koji se jos od ranije prozima kroz temu.
Da li zelite da se predloze 3 teme i da bude glasanje od npr.: 5 dana i da bude aktuelna ona koja ima najvise glasova?
Drugo, da li odgovara tema koju je Miškoni predlozio prosli put - Pogled sa prozora?
I naravno prijavite se!
Da li zelite da se predloze 3 teme i da bude glasanje od npr.: 5 dana i da bude aktuelna ona koja ima najvise glasova?
Drugo, da li odgovara tema koju je Miškoni predlozio prosli put - Pogled sa prozora?
I naravno prijavite se!

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
1. Miškoni
2. gameforce
3. Esseker
4. jazz
5. Vlada1970
Pa hajde, neka bude prvo glasanje koju cemo temu odabrati od 3 predlozene od strane pobednika, ako vec tako hocete. Bice onda glasanje za temu pa glasanje za sliku ............. uh. Samo glasamo za nesto, hahahahahaha. Pravi Srbi. Nista bez glasanja i referenduma.
2. gameforce
3. Esseker
4. jazz
5. Vlada1970
Pa hajde, neka bude prvo glasanje koju cemo temu odabrati od 3 predlozene od strane pobednika, ako vec tako hocete. Bice onda glasanje za temu pa glasanje za sliku ............. uh. Samo glasamo za nesto, hahahahahaha. Pravi Srbi. Nista bez glasanja i referenduma.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas