Slike sa mobilnih telefona
Evo malo slika od mene, staru N6630 sam zamenio sa 6120c i totalno se razocarao sa kamerom. 6630 je pravila fenomenalne slike sa svojih 1.3 Mp, steta sto nije imala autofocus, kad nema sunca dosta su monotone slike, ali po suncanom danu su extra!
Phateon je slikan iz auta u pokretu, kroz otvoren prozor

Od 6120c necu da kacim nista jer skoro da nisam ni koristio kameru, svaka slika koju sam napravio me je nervirala, mnogo suma, los balans boja... Zamenio sam fon, uzeo sam N95
Macro sa i bez blica

I jedna bozicna

Pozz
Phateon je slikan iz auta u pokretu, kroz otvoren prozor

Od 6120c necu da kacim nista jer skoro da nisam ni koristio kameru, svaka slika koju sam napravio me je nervirala, mnogo suma, los balans boja... Zamenio sam fon, uzeo sam N95

Macro sa i bez blica

I jedna bozicna

Pozz
HOX Titanium gray
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
- moonwalker80
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 29. Mar 2008. 00:07
Demian, Ko sto je jazz, primetio/la slikano je sa w810 i k750. Slike bi bile jos bolje nego bilo to vece hladno u p.materinu pa se nema zivaca za veca stelovanja a i ruke se tresu od hladnoce pa je tesko napraviti sliku bez blura.
jerkann, hvala na pohvalama. A ovo sto kazes da nisam ja kriv za zadnju sliku tu si u pravu, a caleta i kevu da krivim nema smisla
jerkann, hvala na pohvalama. A ovo sto kazes da nisam ja kriv za zadnju sliku tu si u pravu, a caleta i kevu da krivim nema smisla

moonwalker, migi, sjajni radovi momci.
Inače, migi, odao si se da si student: pivo i cigare su bile početak, gitara je nagovještavala, ali kombinacija štapića i grickalice za nokte, pa sitni dinari (jel'te, studenti nemaju
) i one fotokopirane skripte u plavom sve govore - busted
.
mkvb, zanimljiv rad.
Pozdrav!
Inače, migi, odao si se da si student: pivo i cigare su bile početak, gitara je nagovještavala, ali kombinacija štapića i grickalice za nokte, pa sitni dinari (jel'te, studenti nemaju

mkvb, zanimljiv rad.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Evo dve test slike - HTC hero.
Macro slika napravljena programom camera ZOOM FX
Free Image Hosting by ImageBam.com
Macro slika napravljena programom camera ZOOM FX

Free Image Hosting by ImageBam.com
Nokia C6