Nokia pravi cigle sa brojevima

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

aman ljudi,sto je mnogo mnogo je!tacno je sto gorance kaze da se babe i zabe nemogu porediti....ali ima nekih ljudi koji to jednostavno nikad nece shvatiti i to je ok!ko je najbolji proizvodjac je tako nebitna stvar......ja sam recimo imao telefone svih zivih proizvodjaca,i nokia i motorola i nec i philips i siemens i samsung....neke kojih u srbiji ni nema kao sk....i recimo po mom misljenju nec radi najbolje 3g fonove,nokia najjednostavnije za upotrebu,samsung najlepse.....i tako dalje.....na kraju ce se svako kad kupuje odluciti prema svom ukusu bez obzira sta bilo ko rekao!gorancetu skidam kapu na znanju,stvarno mu svaka cast,sve sto je rekao mislim da je u pravu!s druge strane,znam dosta ljudi koji nemaju pojma o 3g ili znaju nesto ali ih to ne interesuje i i dalje porede fonove po parametrima velicina lepota,kvalitet melodija i ekrana.....i to je ok,jer njima fon nikad ni nece trebati za nesto osim pozive poruke i eventualno pokoju sliku.ja sam se recimo smorio od symbiana i presao na obican fon(v3) barem privremeno,i mogu da kazem da mi se 6630 nimalo nesvidja!ali isto tako shvatam da je po funkcijama mnogo bolji od maltene svih drugih....ma sve je to subjektivno....da ja sad imam gomilu para i da hocu bas onako svetski da potrosim na fon koji ce da ima svasta,ja bih recimo uzeo treo650 ili p910i!dakle-manje svadje i malo vise postovanja(zna se ko ovo drugo treba da pokaze),i sve ce biti ok!

Miljance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Mar 2005. 13:05
Kontakt:

Post od Miljance »

@ Kuzman
Da se razumemo - s40 je oznaka koja se koristi kod nokia telefona i mislim da nije u redu da pojedinci stalno govore o bilo kom ne-nokia telefonu kao s40 telefonu jer to nema nikakvog smisla.
Ako je vama tako lakse da 'pamtite' - ok , ali ima ovde dosta ljudi koji 'ne znaju' i koji lako mogu da se 'istripuju'.
Svaki put kada procitam tako nesto zapitam se da li 'pisac' u stvari zna razliku.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

@ Virus
Kao prvo, K750 i 6600 ne mozes da poredis NIKAKO, to su telefoni totalno razliciti po svemu, pocev od OS-a pa do cijene... :uhuh: Ajde ti meni uporedi jel bolja mikrotalasna, il frizider??? E, tako ti to dodje... :dry: I ne mozes da pricas da je SE bolji od Nokie, nikako... Slazem se da su neki modeli iste klase bolji, ali isto tako i obrnuto. (Nokijini modeli od SE-ovih) Voli ti SE brate, nemam ja nista protiv, ubij se za njega ako oces, ovako, skoci sa zgrade i u dzepu ostavi ceduljicu "Ovo je za moj SE!" ako oces... :lol: To ti niko ne brani... Ali nemoj da pljujes Nokiu svuda... Postavi neko temu recimo "Da li da kupim 6230 il K700?" (lupio), i to odma "Nemoj 6230, to je Nokia!"... Mislim... :x
Slazem se s Gorancetom sto se tice svega... Gorance, svaka cast na 1. postu! 8)

P.S.
Virus napisao:OVO NIJE FORUM ZA PREPUCAVALJE NEGO DA RAZMENIMO UTISKE I DA POMOGNEMO JEDNI DRUGIMA Zoko |Kopte3o|Sir_Oliveru
ALI NEVREDI VAMA GOVORITI SADA STVARNO DOSTA.
POzzzz.
Ti brate nikome ne pomazes, naprotiv... :dry:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

@ stefank
jako mastovito poredjenje :lol:
@Virus dozvoli da swako ima swoje misljenje
1. navedi mi bar tri razloga zbog kojih je nokia bolja od SE-a
2. navedi mi bar tri razloga zbog kojih je SE bolji od Nokie
no hard feelings

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

@ Virus again...
Zaboravih... Shta ti imas protiv toga sto Gorance pise "romane", ili nebitno, bilo ko drugi da je? :chytry:

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 06. Jun 2005. 21:30

Post od Gorance »

1. Pa jest Ivane, kad u Nokia-u prichash shta te briga koliko ljudi i opreme stoji "iza scene" da bi ti ta Nokia radila :lol: :lol: :lol:
2. Sve ti je to propaganda. Kao i sama teza data u naslovu teme. Nokia koristi "connecting people", a SE "chinjenicu" da im je mrezna oprema najbolja kako bi prodao mobilne.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ej!gorance!neces mi poverovati,ali video sam SE reklamu!za k700i......mislim da nijednu drugu nisu ni pravili!a sto se tice cigli i tako toga,ne slazem se uopste da nokia pravi cigle s brojevima!naprotiv-8210 je bio revolucionarno mali svojevremeno,3210 je bio revolucija sa svojom internom antenom.....da ne nabrajam....bilo je i pokoje cigle(5510 ako me secanje sluzi) ali to je sve subjektivno.....meni je recimo SE k700 cigletina uzas boziji,jos stvarno ima i oblik cigle!nokia je solidna firma i tu je kraj price!svaka od firmi ima nesto u cemu je bolja i losija od ostalih,a kao sto vec rekoh ima ljudi koji razlicito porede fonove....jebiga nekome mozda moze symbian i obican fon da se poredi,ali taj pojma nema!batalite vi tu raspravu nego mi recite kad dodjem u bg na prolece,gde da idem da mi ubace srpski u v3?koji je servis najpouzdaniji?

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

1. araphel, Plus je to reklama za model koji definitivno nije (shto kazu dizelashi) "vrh brate vrh" :lol: Neverovatno. Umesto da pariraju Nokia-i i njihovim reklamama za 66X0 sa Z800 oni i dalje "ujuruju" kupce u low-end segmentu !!!
2. Nisam ja rekao da nokia pravi cigle ! Prochitaj prvi post pa ce ti se "kasti samo"

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Gorance,pratim ja tu raspravu vec duze vreme,nisam ni mislio da si ti rekao to za cigle,nego sam onako u jednom dahu izblebetao svima po nesto,izvinjavam se na zabuni!inace,samo napred,mislim da je jasno da mnogo znas i da te ne mrzi da svojim znanjem pomognes ljudima koji imaju pitanja,a tesko da je to losa stvar,sta god neko rekao....tako da samo nastavi!

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

Nekoga zanima, neko je freak za to, a meni kao buducem inzinjeru telekomunikacija POSAO da te stvari znam, a ja svoj posao ozbiljno shvatam.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

svaka cast!nemogu da verujem da jos nisi pobegao odatle!skoro svi koje znam da su takvi entuzijasti za svoju profesiju su rasuti po svetu,gde mogu tim znanjem dobro i da zarade!

nego odosmo mi daleko od teme......

Gorance
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Gorance »

araphel, ma otishao bih ja nego me 01. Septembra cheka VSCG :) Kad obavim tih (sada vec) 6 meseci vojnog roka onda cu da vidimo shta se nudi, pa gde me posao odnese ...

Zaključana tema