GPS navigacija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Istestirao sam Garmin sa ovi podesavanjima koja je dao gameforce i sada mnogo bolje radi,tj slika prati ton poprilicno dobro.Imao sam problema sa fring-om koji je mozda dodatno pravio probleme Garminu,ali sam sada i njega izbrisao pa cu ponovo da istestiram Garmim cim mi se ukaze nova prilika
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Mene je Garmin poceo odusevljavati kako radi od kada sam ga podesio po uputstvu koje je ostavio gameforce.Sada mi je Garmin definitivno br 1,ali za start i dalje koristim Ndrive jer brze uhvati satelite.Lako je onima koji imaju agps,a mi "sirotinja raja" moramo takticki da nastupamo
Note IV N9100 dual
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
telep, sto se mene tice uopste ne mora da dodje na symbian sad kada postoji Ndrive koji koristi iste mape. A to sto si ironican je tvoja stvar ja u ovom slucaju niti sam hvalio symbian niti ga pomenuo vec rekao da na WM mnogo lepse izgleda. Ne znam zasto mislis da sam tebi nesto rekao, komentarisao sam program, a ne onog koji ga je prezentovao ovde.

- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Garmin XT V5.00.60 na 5800XM radi odlično za sada (2 vožnje probano)

Nema štucanja i sve ide kao podmazano.
Setovanja slična kao što sam ranije pisao za N82 sem što koristim 3D prikaz mape.
Satelite pronalazi i kalkuliše rutu u hladnom startu za oko 5-10 sec.
Jedina zamerka:
Kada želim da prekinem navigaciju na STOP slabo to uspevam zbog veličine mojih prstiju pa to uradim trzalicom

Nema štucanja i sve ide kao podmazano.
Setovanja slična kao što sam ranije pisao za N82 sem što koristim 3D prikaz mape.
Satelite pronalazi i kalkuliše rutu u hladnom startu za oko 5-10 sec.
Jedina zamerka:
Kada želim da prekinem navigaciju na STOP slabo to uspevam zbog veličine mojih prstiju pa to uradim trzalicom

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
gameforce, da li je to zvanicna 5.00.60 verzija. Ja sam jedno vreme imao istu ali je bila neki crack. Fino je radila, ali posle reseta telefona mryelo me opet da je stavljam pa sada koristim 5.00.50.
Koliko sam ja primecivao a to gledam sigurno dobrih godinu dana nijednom mi nista nije skinuo agps, pa cak ni kad sam bio u roamingu.
toda81 dosta brze hvata nego bey agps-a. Meni je licno bilo do skoro bez njega i hvatao mi je fix ya nekih minut maksimalno minut i po
Koliko sam ja primecivao a to gledam sigurno dobrih godinu dana nijednom mi nista nije skinuo agps, pa cak ni kad sam bio u roamingu.
toda81 dosta brze hvata nego bey agps-a. Meni je licno bilo do skoro bez njega i hvatao mi je fix ya nekih minut maksimalno minut i po
- toda81
- Prijatelj foruma
Mnogo je vama dobro sto imate integrisani gps plus agps.Meni se uopste ne svidja ovo smaranje sa modulom i "kilavim hvatanjem" satelita njime.Koristim za modul punjac za auto,a sta ako se i baterija na tel istrosi...Zato je vama mnogo bolje,kupite punjac za auto smao za tel i uzivate i u brzini fix-a i nemate nepotrebne kablove.Samo da malo stanem na noge i kupujem E71
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Mirko BGD,sve sto si napisa jetacno i kida zivce.Ovo nakraju sto si napisa dase desava da se modul i te nevide mene ubijau pojam!To je vrhunac svega i ja sam iz tog razloga cesto iznovaubacivao garmin u tel.Velike su muke kada se imaju 2 uredjaja umesto jednog koji sadrzi oba u sebi
Note IV N9100 dual
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Mirko BGD, i 5.00.60 je naravno oficijelna verzija
Skinuo sam je sa Garminovog sajta
http://download.garmin.com/tw/download...
Sve što su zamerali verzijama 3,4 i 5 sam pogledao kod mene i vidim da je ispravljeno
1. To improve the NOKIA 5800 horizontal transfer vertical screen display problems
2. To improve the NOKIA 5800 horizontal screen to open, "turn preview" issue
3. To improve the NOKIA 5800 model at night when the text display
Skinuo sam je sa Garminovog sajta
http://download.garmin.com/tw/download...
Sve što su zamerali verzijama 3,4 i 5 sam pogledao kod mene i vidim da je ispravljeno
1. To improve the NOKIA 5800 horizontal transfer vertical screen display problems
2. To improve the NOKIA 5800 horizontal screen to open, "turn preview" issue
3. To improve the NOKIA 5800 model at night when the text display
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.