GPS navigacija
Pomoć! Imam problem koji nikako da riješim.
Koristim Garmin XT na nokiji N95.
Do sada sam koristio kompilaciju mapa (Evropa NT 2008 + Adria 3.0 ), i sve radi OK!
Kada napravim novu kompilaciju Adria + Euro 2009 ili Adria + Euro 2010, ne dobijem pri pretrazi ispravne rezultate.
NPR, tražim grad u BiH, i jedini grad koji pronalazi je Neretvanski kanton. Znači da mi Adria mapu uopšte ne vidi pri pretrazi, mada mi kada se vozim prikazuje sve detalje. Slično je i za Hrvartsku, pokazuje mi samo par gradova.
Dečekirao sam Euro mape u opcijama, tj. Adria je prioritetna ali uzalud...
Pri kompilaciji deselektujem ex-Yu prostor iz evropske mape, pa dodam cijelu Adria mapu, tako da mi se mape ne duplaju, i prebacim na karticu kao jedan .img fajl od nekih 1,6-1,7 GB
kontam i ne mogu da skontam...sa euro NT 2008 radi bez problema...
Nema veze sa vezijom Garmina(probao 4.0, 5.0.0, 5.030, 5.0.40, 5.050, 5.0.60, uvijek ista stvar)
Gdje griješim?
Koristim Garmin XT na nokiji N95.
Do sada sam koristio kompilaciju mapa (Evropa NT 2008 + Adria 3.0 ), i sve radi OK!
Kada napravim novu kompilaciju Adria + Euro 2009 ili Adria + Euro 2010, ne dobijem pri pretrazi ispravne rezultate.
NPR, tražim grad u BiH, i jedini grad koji pronalazi je Neretvanski kanton. Znači da mi Adria mapu uopšte ne vidi pri pretrazi, mada mi kada se vozim prikazuje sve detalje. Slično je i za Hrvartsku, pokazuje mi samo par gradova.
Dečekirao sam Euro mape u opcijama, tj. Adria je prioritetna ali uzalud...
Pri kompilaciji deselektujem ex-Yu prostor iz evropske mape, pa dodam cijelu Adria mapu, tako da mi se mape ne duplaju, i prebacim na karticu kao jedan .img fajl od nekih 1,6-1,7 GB
kontam i ne mogu da skontam...sa euro NT 2008 radi bez problema...
Nema veze sa vezijom Garmina(probao 4.0, 5.0.0, 5.030, 5.0.40, 5.050, 5.0.60, uvijek ista stvar)
Gdje griješim?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Maj 2009. 18:13
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
marx, to je dumb telefon i moze da koristi iskljucivo java aplikacije kao sto je trekbuddy.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Не знам зашто би скидао мапе, ако мислиш на њих...
Једино ако би користио Nokia maps или Google maps.
За нпр. Србију је око 5-6мб мапа за Nokia maps.
У Италији је скидало по 30ак мегабата по конекцији за Google maps...
Ако би имао инсталиран Гармин или Ндрајв са мапама, једини трошак би ти представљао АГПС а то је мизерија од 4-5кб...
Једино ако би користио Nokia maps или Google maps.
За нпр. Србију је око 5-6мб мапа за Nokia maps.
У Италији је скидало по 30ак мегабата по конекцији за Google maps...
Ако би имао инсталиран Гармин или Ндрајв са мапама, једини трошак би ти представљао АГПС а то је мизерија од 4-5кб...
Слобода или смрт