IDzO, ja sam za to da se glasa za te tri koje su pristigle... Iskreno, htela sam da slikam nešto za ovaj krug takmičenja, ali me tema nije inspirisala... Čekam sledeću koja će mi valjda više odgovarati...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hvala . Mada iskreno, moonwalker80 je zasluzio pobedu jer je njegova slika dosta kvalitetnija.. Ja sam moju samo usput slikao, nisam imao vremena da nadjem bolju pozadinu
Evo sledecih tema za takmicenje koje predlažem:
1. Igra sunca i oblaka
2. DOF (dubinska ostrina)
3. Macro svet
Pravila glasanja za temu glasice ovako:
1.) Mogu da glasaju svi clanovi i to samo jednom.
2.) Ukoliko bude neresen rezultat pobednik prethodnog takmicenja ce odabrati koja ce tema biti glavna i tek nakon njegovog oglasavanja ce zapoceti takmicenje
3.) Ukoliko pobednik nema ideju koje 3 teme da zada, moze da zada 2 teme i za njih ce se glasati, a clanovi mogu svojevoljno da dodaju neku od tema koje su bile u prethodnim takmicenjima, a nisu bile izabrane za takmicenje.
Teme za koje mozete glasati su:
1.) Igra sunca i oblaka
2.) DOF (dubinska ostrina)
3.) Macro svet
Glasanje traje do petka 09.04.2010. god. u 00:00 h, a posle toga pocinje takmicenje!
ja glasam za makro svet, iako mislim da to nije bas pravedno prema mnogima koji bi ucestvovali ali su spreceni jer im je los makro na telefonu ( a to je slucaj kod vecine telefona )
Cestitam tehnomaniacu na pobedi,i glasam za makro svet,a igra sunca i oblaka bi mogla biti sledeca tema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Imam jedan predlog, taman da se svi malo razmrdamo i pokrenemo: da ovog puta budu sve tri teme u igri i svako može da pošalje po jednu sliku za svaku temu. Pravila ostaju ista, samo će se glasati paralelno. Šta kažete?
A u vezi Miskonijevog predloga, podrzavam ako se drugi sloze. Da pitam jedino, ako neko posalje sve tri fotke, tu je jasno - ucestvovace na sva tri takmicenja, a ako posalje dve fotke od tri, da li moze i tada da ucestvuje samo na tim takmicenjima na kojima je poslao a na trecem da ne ucestvuje? Ili mora na sva tri takmicenja tj. teme da posalje po jedan rad, da bi uopste usao u mogucnost da ucestvuje?
Vlado, učestvuje se samo u temi ili temama na koje su poslate slike, logično. Ne mora u sve tri, baš zato sam i predložio ovo da bi se više ljudi "pronašlo".
Svidja mi se predlog.
Samo jos nesto da dodam, a to je da se umesto teme DOF predlozi neka druga tema (moze TM da izabere neku, a moze i neka tema iz prethodnih takmicenja koja nije pobedila, a moze biti zanimljiva u ovom trenutku), posto mobilni telefoni nemaju mogucnost "pravljenja" lepog DOF-a (bice sve mutno bez lepih "crteza" koji su moguci samo sa foto aparatima).
Teme koje nisu prosle u prethodnim takmicenjima su: Pogled sa prozora, Zimski dan, Voda i Mrtva priroda.
IDzO, ja bih bas pokusao sa DOF-om pa kako ispadne da ispadne. Treba zoomirati i dobice se kakvo takvo zamucenje. A ako bas niste za to, predlazem onda temu senke.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.