windows mobile vs. android

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

dimi89, ma ja kao planiram da kupim htc hd2, od igrica volim warcraft i fudbla, i taj fudbal sto sam video mi se mnogo svidja a nisam ga naso za WM, daleko od toga da mi je samo do igrica ali eto kao i svi vi i ja volim da telefon ima dobru kameri, gps, wifi, veliki ekran a mali telefon :lol: da moze da te osisa, brije...salim se naravno.

Mozda sam otiso u offtopik malo, tako da necemo vise o igricama
:roll:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Samo da dodam.Pogledao sam klip.
Iako nisam neki "game freak" i Desire nisam nameravao za igre koristiti,resih da isprobam koju sa klip-a.
I,zaista ostadoh zapanjen.Sto bi ameri rekli stunning.
Evo,treci dan kako ih igram,a zaista telefon ne koristim u te svrhe.
Snapdragon na 1GHz zaista radi posao na zavidnom nivou.
Medjutim,ipak mislim da TS uredjaji sa virtuelnim komandama nisu bas za igre.Po meni je grehota AMOLED capacitive gnjaviti fudbalom recimo(lako se covek zanese).
Slika

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Nema boljih igara od saha i sudokua,za bilo koju platformu.Opusteno odigras koju partiju.Za sve ostalo tu je komp. ,mada igre i na njmu pocinju da gube smisao i oduzimaju vreme,ali dobro,nekada treba malo i virtuelne razonode. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

ja sam probao 7-8 igara za Android, jedino što mi se svidelo je Dungeon Master...
za igre definitivno Iphone

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ode ova tema u popriličan off, vidim ja. Anyway, htedoh da kažem da bez obzira na pojednostavljenost setovanja bilo čega u Androidu u odnosu na WM, nalazim da mi nekada nedostaje čist geekiness čeprkanja po naizgled beskrajnim menijima na WM.

Voleo bih da nam se javi Madness99, pošto je on ako se ne varam prešao baš sa HD2 na Desire, pa bi mu mišljenje moglo biti zanimljivo. Nešto je pisao o utisku tog prelaska kad je uzeo Desire, ali ne previše....

Odgovori