jerkann, prva slika trenutno stanje,a na drugoj napumpan lifetimer na nemogucih 74565(sedamdeset cetri hiljade petsto sezdeset pet) sati i 24 minuta....eto cisto da vidis da se moze ubaciti bili koja minutaza
neovo, nisam znao da moze i tako. Ja sam drugaru radio pre, ali ga je u potpunosti vratio na 0.
Hvala na informaciji.
P.S. nisi morao da mi dokumentujes, verovao sam i na rec
bestboy, ja ne bi to radio, al znam da ima ljudi koji to rade i uzmu novu maskicu i sve ko novo, pa kome nije problem, samo nek izvoli
P.S. To sam napisao cisto da se razbiju iluzije oko toga da ako kupis telefon sa 1 vremena razgovora da to znaci da si kupio nov telefon. Sa polovnim telefonima nikad nisi nacisto...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
narode mozete li mi reci koliko realno ja treba da doplatim za n86 u odlicnom stanju u kutiji sa svom opremom, a imam isto tako fenomenalan c5 Nokie su u pitanju obe naravno i obe su u garanciji ?
Bananamen, maximalno nekih 80-tak evrica.... kostadin, pretpostavljam da je n86 polovan,neka njegova realna cena je oko 200-220e,pa tvoj doplata treba da bude oko 70-tak e
koliko se moze realno dobiti za tatto uzet u 6 mesecu u vipu , komplet pakovanje sa dve maskice
nije to za mene u mom prasnjavom okruzenju nase vojvodjanske zitnice
loki13,
Star je 1,5 god.Koristila ga je zenska osoba.
Malo je pricano sa njim eto mozda do danas 1h i 15 min jer osoba ima 2 tel.
Dobro okvirno 140Eur.....
Homer, mislim da ce ti retko ko poverovati da je aparat star 1.5 god koriscen za to vreme svega 1.5h...pa to je u proseku 5 min mesecno....
Okvirno 140e pod uslovom da nije zakljucan....ako jeste onda maximalno 120e
za Hero, starog 2 meseca sa izlizanom zadnjom maskom, ful oprema, bez papira... (ne znam koliko ima veze sto ima 2.1 oficijalni rutovan rom??...) dakle, sta mislite koliko mogu da dobijem za njega?
Pera Detlic, Možeš dobiti između 230-250 eura sve zavisi kako prođeš. Lik sa drugog foruma mi je rekao da je on svoj prodao za 230 eura (isto bez ikakve garancije).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.