Ja ga ovde na oglasima dajem za 210€ i to je najjeftiniji tu, imao sam par ponuda ali slabo... Doduse, ima to malo izlizano na poledjini al opet za tu cenu...
Razmisljam o zameni moje 5800 za n82 i dobio bi neku doplatu od 30ak evra,stim da zadrzavam 8gb karticu...U sustini imaju iste opcije sto meni trebaju (GPS wifi) ali n82 ima dosta bolju kameru sa ksenon blicem...Naravno 58mica ima ogroman displej i ts ali to me vise i malo smrilo,a volim da menjam telefone...Ne znam koliko je ovo pametno?
Mirko BGD, ja mislim da bi mogao i 220 da izvuces,ali 200 sigurno
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ako hoces nov tel ( pretpostavlajm sa garancijom ) onda idi u prodavnicu pa kupi.
Niko ti nece prodati skoro nov tel u pola cene zato sto tebi treba takav.
Neide bas sve tako, i neje sve toliko jednostavno kako si zamislio.
oko 15% manje vrede na trzistu telefoni koji su kodirani na telenor mrezu, nego oni koji rade na sve mreze.
Pa sam uzmi digitron i racunaj koliko je to.
Dok telefoni koji su kodirani na Vip vrede 25-30% manje, dok kodirani na mts vrede 10% manje
brate naravno da ne ocekujem da mi neko da telefon upola cene... mislio sam da takvi telefoni, kakav sam ja opisao vrede 10-15 posto manje ali ja ne znam kolika j prava cena wave ... cesto mi se desava da na sajtu pise jedno a da u prodavnicama bude drugo ... bio sam u becu i tamo je wave 270 evra a ostali telefoni su isto kao ovde na sajtu, a wave je skuplji na sajtu ...
Nisam ja retard pa mi sad solis pamet ... lepo sam pitao ... ako mozes pomozi mi nemoj da mi drzis predavanje !
Kolika je realna cena da se kupi toshiba tg01 stara mesec dana sa ful opremom, bez tragova koriscenja, posto sam nasao da jedan decko prodaje ali cena po dogovoru pa da vidim koliko da mu ponudim.
bestboy....prodao sam malo pre za 350 ali sam prodao za bukvalno za 10 minuta....imao sam 5 ponuda....nije mi se dalo prodavati danima....uzeo sam u vipu otkljucan za 10 000 din....posto su danas spustili cenu
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.