Pa sad ljudi kako za koga. Ja npr. i ne gotivim bas ono Nokie. U stvari ja i nemam omiljenu marku, a izgled dolazi u obzir jedino ako je telefon bas ruzan. Meni je funkcionalnost na prvom mestu. Sad naprimer ako telefon nema kameru i bluetooth ja ga i ne kupujem. Moj prvi telefon je bio neka Sony cigla, pa T10, T18 i T28 apsolutni hit kad se pojavio. Pa sam cimao SE T100. A sada imam Motorola V525, i fon je boli glava.
PS okrecem se Nokia da probam samo uskoro kupujem 7600.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!
Evo jasam glasao za motorolu,jer trenutno imam V3 vec par meseci i prezadovoljan sam s njim!Imam i 3650 koji se jos uvek mota tu negde po kuci,i s njim sam bio prezadovoljan,mada me je vremenom smorio taj symbian!
Doduse,moj operater sad nudi 6630 po nekim vrlo povoljnim uslovima za 3g,a pojavili se i neki NECovi sa 3g i I Mode,pa se debelo razmisljam da experimentisem u tom pravcu!
ja ovaj telefon (3650) imam odprilike 2 meseca... potpuno sam zadovoljan njime, sve je super. prvi put koristim telefon sa symbian os, i fasciniran sam...
Odavno imam E720,za koji sam se toliko vezao..... inache planiram da uzmem i 6680,da budem upotpunjen...
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
pre sam imao T610, sad sam "presao" na 6630, a sada lupam gluposti znate verovatno zasto lupam gluposti...mislim...ma 6630 super a pola srbije ima K700 i T610!
Vec sam pisao u navedenoj temi,kad kupim novi,stari ne prodam pa se nagomilalo.Sada vidite koje sam telefone imao po redu.Imao sam i Siemense a55 i s55,ali sam ih prodao........... Alice_in_Chains, ocekuj uskoro i W800,ili eventualno 6680(pre ce biti ono prvo)....
Nokia 6680,nije losa,malo je mogla biti jaca baterija i laksi telefon ali posto je to Nokia pa za novi model upotrebljava 90% starog sta je tu je!
Pozdrav
ja sam proud owner se k750i, pre njega sam imao t610, pa mislim da je ovo logican korak, sve mi je poznato itd itd. sony je doneo gomilu dobrih stvari i svidja mi se ovaj trip da nema vise fleshovanja u servisima...sto se tice symbian ili windows mobile... super je fora...medjutim ja vise volim kombinaciju multimedia telefona i laptopa...
ja imam samsung e730 super telefon i imam siemensa sx1 meclarena ali jos nisam kupio memorijsku karticu tako da mu nisam probao mp3 ali nije los bolja kamera na e730
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.