inace kakve su mape za nDrive? predpostvaljam da su zapadna i centralnva Evropa i vise nego dobro uradjene, a kako stoje stvari sa Srbijom i zemljama u regionu *ex yu? moze li nDrive da parira garminu?
Mirko BGD, na androidu je ndrive sasvim ok. Mapa je dobra i bas detaljna koliko vidim. Dosta poi, lepo se ponasa, brzo radi rekalkulaciju,tacno prikazuje poziciju...
bestboy, znaci nista od nove mape.Proslo je mnogo vremena od mape 2.3... araphel, nisam znao da je tako dobra mapa na ndrive za android.Imao sam je na symbian-u,ali sam bio nezadovoljan jer nije bilo brojeva ulica po manjim gradovima tipa moje Jagodine.Mozes li na pp da mi pomognes oko nalazenja svega potrebnog za ndrive?
ja sam nekad davno koristio ndrive na n97, radio je katastorfalno seckao, zakucavao se, gubio signal itd UZAS! mape su bile sve sem detaljne! drago mi je da se situacija popravila
toda81, jerkann, na Symbianu nisam nikad koristio Ndrive, jer nije hteo lepo da se instalira na E72, pravio je gomile brljotina. Na Tattoo mi je radio očajno, jer je "lečena" verzija očigledno imala neki problem, pa se kod svakog preračunavanja gasio program. Sad na Tabu mi radi sasvim dobro, mape su Contrastove, 2009.07 (na symbianu su mi bile 2009.04, ne znam ima li bitne razlike). Još uvek nisam isprobao mape van Beograda, to ću tek za vikend. Ali sam prezadovoljan kako izgleda i kako radi sa ovim što sam do sada probao.
Koristio sam Ndrive na Androidu dok nije izasao iGo, sve je radilo ok (BG). Kako je za druge gradove ne znam, poslednja kontrast mapa bi trebala biti 08.2010, naravno i 'najteza' (4,5MB) pa je verovatno dosta toga i ubaceno.
pozz
araphel, ja sam ga koristio na 5800 i radio mi je fenomenalno. Mislim da nije bas najbolje optimizovan za netouch telefone. Vlada Zem, jeste ali nema odgovarajuca konverzija te mape za Ndrive, barem koliko ja znam.
Ljudi, imam HTC HD2, skinuo sam juce iGO 8.3.2 Europe, raspakovao, ubacio na storage card, instalirao odnosno pokrenuo autorun i prvi put se samo pojavi plavi ekran sa nazivom programa, i posle par sekundi se iskljuci sam. SLedeci put kada sam ga pokrenuo javlja gresku i to ovu :"Previous instance of iGO 8 has not finished exiting yet. Please try again in a few seconds or soft-reset your device"
Znaci googlao sam, pregledao ovde celu temu GPS ali nema sanse da ovo resim sam. Ako neko zna o cemu bi moglo da se radi bio bih zahvalan. Hvala unapred
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.