koji uređaj koristitie za slušanje muzike u pokretu?
Toliko smo 'tupili' o slusalicama u gore 'lepljivoj' temi, i stvarno svaka preporuka je zlata vredna. Meni je to jednostavno 'hardware' deo telefona za koji ne treba zaliti pare.
pozz
Nije bas '3 puta' ali oseti se (zavisi koja stanica), i tako je i na DHD, po testovima. Dal je neka zastita, da se ne 'pregreju usi' - ako neka stanica...pojaca...pa ti posle tuzis... Slusam dosta fm radio preko moba, jedva cekam integraciju 'sound' efekata, ako je uopste bude bilo.Mirko BGD napisao:jedina mana je radio, koji je praktično ne upotrebljiv zbog nedovoljne jačine! to mi nije jasno, muzički player se čuje odlično, ćak i preglasno, a radio se čuje SIGURNO 3 puta tiše
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Imam sličnu kombinaciju kao i Vincent, N91 i 3GS, ali sam ostavio slušalice HS-28 koje dolaze uz N91 jer su se pokazale vrlo solidno. Doduše, sve ređe slušam ovako muziku, a i ako mi dune, ipak ću pre koristiti N91 jer mi više prija zvuk koji pruža. 

● PRAVILA FORUMA ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
tomas.hokenberi, Mirko BGD, jel se bas pojaca glasnoca sa BT slusalicama?
Slican sam problem imao davno dok sam koristio SE W950, zvuk jednosatavno nije bio dovoljno glasan ali na stereo BT slusalicama je bio otprilike 20% glasniji sto mi je zavrsavalo posao.
izvinjavam se na off-u
Slican sam problem imao davno dok sam koristio SE W950, zvuk jednosatavno nije bio dovoljno glasan ali na stereo BT slusalicama je bio otprilike 20% glasniji sto mi je zavrsavalo posao.
izvinjavam se na off-u

and justice for all...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Dream Weaver, ja mogu samo da kazem kakva je situacija sa Samsung SBH100 -koristim ih vec 3,5 godine (prvo sa Siemens S75, a sada sa Samsung I780) i nikada ih ne koristim na maksimumu njihovog pojacanja - posto je preglasno (pdesava se glasnoca na mobilnom i slusalicama nezavisno). Obicno u medis playeru na mobilnom drzim 80%, a na slusalici otprilike negde oko 60% (otprilike posto nema numericke indikacije).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
antec, naravno da moja nije tako očuvana.
Slika je sa Interneta. Ja sam mojoj N91 radio facelift - sivi okvir oko ekrana i muzičke tastature - jer sam ga izgrebao strašno.
snebivljiva azdaja, i moje PX-200 su bijele. Više bih volio da su crne, ali mi ih je brat kupio i takve su došle, pa ne mogu da ih mijenjam.
U kombinaciji sa oba telefona pružaju izuzetan kvalitet zvuka, ali još nisam stigao da napravim direktno poređenje...
Što se tiče slušalica od N91, one jesu izuzetno dobre kao što reče Miškoni, ali mi ih je brat konfiskovao kad mi je kupio Zenhajzerke. 
Dream Weaver, velika greška... N91 stvarno rastura i u kvalitetu i u glasnoći reprodukcije. Moj će da radi dok ne crkne.
Pozdrav!

snebivljiva azdaja, i moje PX-200 su bijele. Više bih volio da su crne, ali mi ih je brat kupio i takve su došle, pa ne mogu da ih mijenjam.

Dream Weaver, velika greška... N91 stvarno rastura i u kvalitetu i u glasnoći reprodukcije. Moj će da radi dok ne crkne.

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Dream Weaver
- Mobil manijak
Vincent, da znas da se kajem, bas se kajem
> telefon je tad bio star oko godinu i po il dve ali je imao malo price (30-40 sati ako se dobro secam) i bio odlicno ocuvan.
Eeeee gde mi je pamet bila...
Instalirao sam SRS WOWHD i dosta sam pojacao glasnocu zvuka na slusaicama i zvucniku ali po cenu kvaliteta zvuka, kad se setim na N91 maletene ni jednu pesmu nisam mogao da pojacam do kraja (na slusalicama) a da ne bole usi

Eeeee gde mi je pamet bila...
Instalirao sam SRS WOWHD i dosta sam pojacao glasnocu zvuka na slusaicama i zvucniku ali po cenu kvaliteta zvuka, kad se setim na N91 maletene ni jednu pesmu nisam mogao da pojacam do kraja (na slusalicama) a da ne bole usi

and justice for all...
Dream Weaver, jbg, juri negdje ako nađeš pa uzimaj opet. 
Istina za glasnoću, baš sam sinoć poredio glasnoću na N91 i iPhone 4 i N91 je MNOOOGO glasniji (mada je i i4 dovoljno glasan). Bukvalno ista pjesma na 50% na iPhone je glasna koliko na 30% na N91. Što se tiče kvaliteta zvuka, primijetio sam da pojedine pjesme i stilovi bolje zvuče na jednom a pojedine bolje na drugom (default podešavanja na oba, isti fajlovi, iste slušalice). Fajlovi većeg kvaliteta mi se ponekad čine bolji na i4, kao da daje više "dubine", odnosno da čita više "slojeva" snimka. S druge strane, za jedan veliki broj fajlova N91 daje "topliju" reprodukciju i izraženiji bas, dok je distorzija zvuka, koliko ja umijem da čujem, nepostojeća na oba telefona. Moraću malo više sve ovo da istestiram pa da napravim posebnu temu sa ovim testom, ili da me uputite u kojoj temi bi o tome trebalo pisati.
Pozdrav!

Istina za glasnoću, baš sam sinoć poredio glasnoću na N91 i iPhone 4 i N91 je MNOOOGO glasniji (mada je i i4 dovoljno glasan). Bukvalno ista pjesma na 50% na iPhone je glasna koliko na 30% na N91. Što se tiče kvaliteta zvuka, primijetio sam da pojedine pjesme i stilovi bolje zvuče na jednom a pojedine bolje na drugom (default podešavanja na oba, isti fajlovi, iste slušalice). Fajlovi većeg kvaliteta mi se ponekad čine bolji na i4, kao da daje više "dubine", odnosno da čita više "slojeva" snimka. S druge strane, za jedan veliki broj fajlova N91 daje "topliju" reprodukciju i izraženiji bas, dok je distorzija zvuka, koliko ja umijem da čujem, nepostojeća na oba telefona. Moraću malo više sve ovo da istestiram pa da napravim posebnu temu sa ovim testom, ili da me uputite u kojoj temi bi o tome trebalo pisati.
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Naravno da koristim N82 i od pre par dana Vivaz.Imam odlicne sandisk slusalice koje sam dobio uz njihov sansa klip plejer.
I N82 i Vivaz imaju dobar noise level zvuka tako da uz bilo koje solidne slusalice zarsavaju vrlo dobar posao.

I N82 i Vivaz imaju dobar noise level zvuka tako da uz bilo koje solidne slusalice zarsavaju vrlo dobar posao.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Mirko BGD, meni to sto kazes stvarno nije ni malo jasno.N82 je i u testovima dobio bolje ocene za reprodukciju zvuka od n95 8gb.
Ja potpisujem da bilo koje iole kvalitetne slusalice daju odlica i glasan zvuk na n82(ne glasan kao n91 ali ni mnogo tisi ni manje kvalitetniji od njega)
U svakom slucaju onaj ko ima n82 u paru sa solidnim slusalicama nema ni malo potrbe da koristi mp3 plejer za slusanje muzike

A ti mirko mora da si poredio n95 sa nekim felericnim n82,jer ta prica definitivno ne pije vodu
Pozz

Ja potpisujem da bilo koje iole kvalitetne slusalice daju odlica i glasan zvuk na n82(ne glasan kao n91 ali ni mnogo tisi ni manje kvalitetniji od njega)
U svakom slucaju onaj ko ima n82 u paru sa solidnim slusalicama nema ni malo potrbe da koristi mp3 plejer za slusanje muzike

A ti mirko mora da si poredio n95 sa nekim felericnim n82,jer ta prica definitivno ne pije vodu

Pozz

XIAOMI Mi 11 midnight grey
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
"Džinovski radio CD sa kasetofonom" = crnački walkmen/discmen!
nemanjale, N91 se čuje baš baš baš, ali mislim da je bolje da uzmeš neku svežiju i lako proširivu spravicu. Mada, ako ti je dovoljno 4/8GB u kombinaciji sa telefonom i naletiš na neki dobro očuvan primerak, nećeš se pokajati. Prelistaj malo teme o N91, možda ti pomognu da se odlučiš.

nemanjale, N91 se čuje baš baš baš, ali mislim da je bolje da uzmeš neku svežiju i lako proširivu spravicu. Mada, ako ti je dovoljno 4/8GB u kombinaciji sa telefonom i naletiš na neki dobro očuvan primerak, nećeš se pokajati. Prelistaj malo teme o N91, možda ti pomognu da se odlučiš.
● PRAVILA FORUMA ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
jos uvek trazim neki najbolji muzicki player....sada koristim DHD i konacno sam shvatio da je HTC po pitanju muzike mnooogo slab
testirao sam HD2, DHD, Desire, Wildfire ali sve je to jako lose....
Interesuje me sta bi bilo NAJBOLJE za slusanje muzike preko slusalica....
negde sam procitao da je neko napisao kako se SGS dosta bolje cuje preko slusalica nego li iPhone4
jel to tacno?

Interesuje me sta bi bilo NAJBOLJE za slusanje muzike preko slusalica....
negde sam procitao da je neko napisao kako se SGS dosta bolje cuje preko slusalica nego li iPhone4

SGS2, iPhone 4 32GB