kradja telefona

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Bakish
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Okt 2005. 23:43

kradja telefona

Post od Bakish »

Precesljao sam ceo forum i nisam primetio nijednu temu o kradenim telefonima ,zanima me (laik sam po tom pitanju) shta se deshava sa kradenim telefonima... Tipa na zurci nadjen telefon na podu mislish neko izgubio ko ga nadje njegov je upalish ga za koji dan i razmishljash da li da ga vratish (poshtenje i to)ili da ga zadrzish/prodash kad stize poruka telefon je ukraden donesite ga u poslovnicu mobtela ili najblizi Sup ili cemo pokrenuti postupak ovo ono to ja otprilike interpretiram jednu od hiljadu pricha koje sam chuo....
Dakle shta se deshava ako natrchish preko oglasa na ukraden telefon i kupish ga nadju te preko IMEI-a ili kako vec...
Chitao sam da je lik ostavio 6630 u taxiju shta sad taxista ili ko vec uradi sa telefonom da moze da ga opushteno koristi

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sa 6630 nemoze nista,isuvise je napredan telefon da bi mu promenio IMEI broj i opusteno koristio!Nesto se ti mnogo raspitujes,da nisi nasao neki fon pa se dvoumis sta da radis ili hoces od nas savet sta da mu uradis pa da budes"miran"!?Ako je tako bolje promeni forum,oko toga ne pomazemo!
Pozdrav 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ima već tema o krađi, a i diskutovali smo o tome u više drugih...
viewtopic.php?t=770

Odgovori